Monica Tatoiu vrea să fie incinerată! De ce a luat această decizie șocantă

Monica Tatoiu a făcut o declarație șocantă în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta a dezvăluit că vrea să fie incinerată, iar motivul este unul de-a dreptul surprinzător.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Monica Tatoiu reușește, încă o dată, să își uimească fanii. După ce a dezvăluit că și-a făcut testamentul înainte de a pleca în vacanță, femeia de afaceri a dezvăluit un fapt surprinzător legat de viața sa personală.

Aceasta își dorește să fie incinerată și a dezvăluit și care este motivul pentru care își dorește acest lucru.

Femeia care are un copil cu Victor Tatoiu nu și-ar dori ca fiul său să vină cu flori la mormântul său, așa că exclude ca locul său de veci să fie într-un cimitir.

Citeste si: Dj Pagal și-a revenit miraculos! Cum arată acum, după ce a fost la un pas de moarte!

Citeste si: Connect-R, primele declarații despre împăcarea cu Misha: "Ne va ţine mult timp împreună"

Citeste si: Anca Pandrea, prădată de hoți în Piața Obor: "Am crezut că sunt fani de-ai mei și de-ai lui Iura"

„Cred că frații mei care sunt arși pe rug, născuți prin același același act al creației, chiar dacă nu sunt ortodocși sunt frații mei. Dacă ei se ard și ajung în Rai, eu de ce nu pot să ajung în Rai? Numai pentru că așa spun niște canoane? Eu nu cred în chestiile astea. Iar eu nu vreau ca fiul meu să vină cu flori la cimitir. Nu cred în toate chestiile astea pre-creștine!”, a spus Monica Tatoiu, în cadrul unei emisiuni TV.

Monica Tatoiu, vacanță de coșmar

Monica Tatoiu a fost plecată în vacanță și spera să aibă parte de liniște și voie bună. Din păcate, lucrurile nu au stat așa. Femeia de afaceri a avut parte și de momente îngrozitoare din cauza claustrofobiei de care suferă. Ea a încercat să-și învină temerile și a ajuns să aibă un atac de panică, în loc să se distreze și să se bucure de o experiență nouă.

Sufăr de claustrofobie. Mie dacă mi se strică liftul, eu sunt în stare să mă arunc de la etaj. Și cu cabina de schi e la fel. dacă e prea multă vreme ș se oprește cabina de schi eu fac atacuri de panică. Anul acesta, m-am gândit că toată lumea din jurul meu făcea scufundări. Coborau la 20-25 de metri. Bărbatul meu face chestia asta de vreo 4-5 ani. N-am dormit în noaptea aia, am visat… Și mă duc eu acolo, era un puștiulică de 20 de ani și mă bagă ăla înăuntru. Am făcut atac de panică. Apoi îmi zice: „Acum mergem la 12 metri”. Mamă!!!”, a mărturisit Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni de televiziune.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: