Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea! Primele imagini de la eveniment

Andreea Bălan a devenit astăzi doamna Burcea.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La câteva luni după ce a fost la un pas de a-și pierde viața în timp ce o năștea pe cea de-a doua fetiță, Clara, Andreea Bălan are din nou motive să zâmbească, deoarece astăzi este una dintre cele mai fericite zile din viața sa.

Vedeta s-a căsătorit astăzi cu tatăl fetițelor sale, George Burcea.

Citeste si: Toată lumea îl știe pe tatăl lui Livian, Nelson Mondialu! Cum arată mama concurentului de la Puterea dragostei!

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Ale cui sunt oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Marian Vanghelie, despre cazul Caracal: „Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni MORȚI. Să se sape bine sub betoane...”

„Începutul poveștii de iubire fără sfârșit”, a scris Andreea în dreptul fotografiei, în momentul în care a ieșit de la Starea Civilă alături de George și de cele două micuțe pe care le au împreună.

"Suntem foarte fericiți. Eu am spus cel mai hotărât DA, el era un pic nehotărât. Ella știe că se află la nuntă și că la nuntă se distrează și dansează. Va fi o petrecere restrânsă, cu cei de aici, mergem să mâncăm.", a spus Andreea Bălan în cadrul unui interviu.

Andreea Antonescu a venit la cununia prietenei sale

La eveniment a fost prezentă și Andreea Antonescu. Pe cele două le leagă o prietenie de mai bine de 20 de ani, iar astăzi Andreea Antonescu a venit să îi fie alături Andreei Bălan.

„Așa spun eu că sunt prietenii, atunci când au nevoie, sunt alături de tine. Așa am considerat eu. Noi totuși suntem prietene foarte bune. În viața personală e un copil, e o drăgălașă, sinceră să fiu, o iubesc mai tare atunci când suntem acolo, în familie.", a spus Andreea Antonescu în cadrul aceluiași interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate