ULTIMA ORĂ! Ale cui sunt oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă

Ce s-a aflat despre oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

La câteva zile după ce Gheorghe Dincă a indicat existența unor oase într-o pădure de lângă casa sa, au apărut rezultatele testelor ADN.

Criminalul din Caracal a declarat în momentul în care i-a condus pe anchetatori la locul faptei că este vorba despre „fata din luna mai”, indicând că este vorba despre Luiza Melencu, prima fată dispărută în timp ce a luat mașina de ocazie din Caracal.

Citeste si: Marian Vanghelie, despre cazul Caracal: „Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni MORȚI. Să se sape bine sub betoane...”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Imagini WOW! Andreea Mantea, cu dragostea vieții ei în piscină! “Pe el îl voi iubi cât voi trăi!” | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cutremurător! Ce s-a întâmplat cu Brigitte Pastramă, la scurt timp după nuntă: „Suferă foarte mult din această cauză”

Însă, ancheta se complică după efecturarea testelor ADN efectuate pe oasele găsite în pădure, potrivit unor surse Romania TV, experții au infirmat faptul că rămășițele umane ar aparține Luizei, așa cum s-a crezut inițial, ca urmare a declarațiilor date de monstrul din Caracal.

A treia victimă a lui Dincă?

Astfel, o nouă ipoteză începe să prindă contur și este vorba de o bănuială terifiantă: ar fi vorba despre o a treia victimă.

Referitor la rezultatele testelor ADN ale fragmentelor osoase din pădure, avocatul familiei Luizei, Ionel Pop a declarat că există o mare probabilitate ca rămășițele să aparțină unei alte fete, „pentru că atunci când a identificat aceste fragmente osoase, Dincă a avut un moment de ezitare, de confuzie. A alternat intre două luni, aprilie, cănd a fost răpită Luiza și o altă lună, pe care nu pot să o dezvălui”.

Potrivit România TV, expertizarea fragmentelor osoase găsite în pădure indică o victimă cu vârsta cuprinsă între 15 și 17 ani, minionă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

ȘOCANT! Legătura incredibilă dintre criminalul de la Caracal și criminala de la metrou!

Fratele lui Rîmaru aruncă bomba în cazul Caracal: "Acolo trebuie căutate Luiza și Alexandra"

Noi dezvăluiri despre concedierea lui Mihai Petre de la Românii au talent! A făcut o greșeală fatală. De ce l-ar fi dat Pro Tv afară fără să-l anunțe

L-am găsit pe antrenorul Constantin Radu, cel care a bătut-o în copilărie pe Simona Gherghe! Vedeta tv a dezvăluit totul pe blog: ”S-a apropiat și m-a lovit cu pumnul în spate!”...

Constantin Ionescu, criminalist: Gheorghe Dincă nu e criminal in serie, dar ucigaș este și a avut complici

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies