Andreea Berecleanu a ajuns la căpătâiul colegei sale de breaslă, Cristina Țopescu și i-a adus un ultim omagiu. Ce mesaj a scris jurnalista

Andreea Berecleanu este una dintre primele colege de breaslă care au ajuns în urmă cu puțin timp la Cimitirul Belu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Andreea Berecleanu

In articol:

Rând pe rând, oamenii vin la căpătâiul Cristinei Țopescu pentru a-i aduce un ultim omagiu și pentru a-și lua rămas bun de la cea care a scris istorie în jurnalismul românesc. 

Citeste si: Cristina Țopescu și Andrei Gheorghe, asemănările uluitoare de după moarte! Ce-i leagă pe cei doi foști jurnaliști

Citeste si: Andreea Esca, șocată de vestea tragică a morții Cristinei Țopescu. Cele două au lucrat împreună trei ani

Citeste si: Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri! Cenușa prezentatoarei TV va ajunge la mama ei

Andreea Bereceleanu a ajuns la căpătâiul colegei sale de breaslă, Cristina Țopescu, cu coroană de flori în mână. Ce mesaj a scris jurnalista

Cu ochii în lacrimi, Andreea Berecleanu, a ajuns la Cimitirul Bellu cu o coroană de flori în mână, iar pe panglica coroanei cu trandafiri roșii a scris: Drum Luminos”, potrivit Cancan.ro. 

Andreea Berecleanu

Primele imagini de la capela unde este depusă Cristina Țopescu! Lângă sicriu este fratele ei! Cine este prima vedetă care a ajuns la cimitir FOTO&VIDEO

Sicriul cu trupul Cristinei Țopescu a fost dus în această dimineață la capela Cimitirului Bellu.

UPDATE ora 13.00 Puțin înainte de ora 13.00, dintr-o mașină care a oprit chiar in fața capelei a coborât Rodica Țopescu, mama Cristinei. Bătrâna a fost ajutată de o femeie să meargă, cu pași șovăitori mama Cristinei Țopescu abia a reușit să urce scările și să intre în capelă.

cristina topescu inmormantare

Deși familia anunțase că sicriul va fi depus la Bellu în jurul orei 14.00, mașina funerară a ajuns în jurul orei 11.00, iar după ce sicirul a fost dus în capelă, ușile acesteia au fost închise, iar doi paznici s-au așezat în fața lor.

Cristina Țopescu depusă la capela Cimitirului Bellu. Primele imagini

Sicriul în care se află jurnalista Cristina Țopescu va rămâne închis pe toată perioada aceasta, pentru că așa a decis familia, în plus în capelă pot intra doar cunsocuții, prietenii și rudele.

cristina topescu inmormantare

În același timp cu mașina funerară, la capelă a ajuns și fratele Cristinei Țopescu, Cristi împreună cu Raluca, partenera lui de viață. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate