Andreea Berecleanu, motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor! De ce lipsește de la pupitrul știrilor?

Prezentatoarea TV a anunțat că va lipsi o perioadă și că simte nevoia unei pauze profesionale. În perioada în care va lipsi, Andreea Bereclaeanu va fi înlocuită de un alt prezentator.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Andreea Berecleanu lipsește de zile bune de la pupitrul știrilor, fiind înlocuită de un coleg. Prezentatoarea a refuzat să dea detalii despre motivul pentru care nu mai apare pe sticlă.

Ce spune Andreea Berecleanu despre pauza de la TV?

Andreea Berecleanu, a mărturisit că nu vrea să-și expună viața personală și că dorește să păstreze confidențial motivul pentru care a ales să lipsescă o perioadă de pe “sticlă”.

Cu toate acestea, prezentatoarea TV a subliniat că nu este vorba despre vreo problemă medicală sau despre vreo vacanță, ci doar își dorește să aibă parte de câteva zile libere în care să se odihnească.

„El (Marius Saizu) mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate.

Citeste si: Ștefan Manolache, adevăratul motiv pentru care el și Eva Zăhărescu s-au despărțit: „Nu a fost ea cea care m-a părăsit”

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mi-am luat câteva zile libere. Nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc”, a declarat Andreea Berecleanu pentru libertatea.ro.

Nu este pentru prima dată când prezentatoarea TV alege să ia o pauză de la micul ecran.

După o carieră de 17 ani la un post de televziune cunoscut, Andreea Berecleanu a simțit să lipsească un timp, dar vacanța nu a durat mult, aceasta întorcându-se din nou în atenția publicului, dar la un alt post de televiziune.

Citeste si: Gina Pistol și-a îngrijorat fanii! Prezentatoarea TV se plânge de dureri cumplite: „Îmi vine să-mi plâng de milă”

Andreea Berecleanu, motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor!

Andreea Berecleanu

[Sursa foto: Instagram]

Ce a făcut-o să aleagă un alt post de televiune, după 17 ani de carieră?

Prezenatoarea de știri a dezvăluit ce a convins-o să accepte să lucreze în cadrul altui post TV. Andreea Berecleanu a mai afirmat că nu a fost vorba despre bani și că a primit numeroase oferte de-a lungul timpului, dar dintre toate, aceasta ar fi fost cel mai mult pe placul ei.

Andreea Berecleanu a afirmat că, decizia a fost influențată de oamenii din televizunea respectivă și de discuțiile pline de respect și bun simț, mărturisind că este un lucru destul de rar întâlnit industria patronilor posturilor TV.

„Bunul-simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rara avis în această lume a patronilor de staţii TV.

La fel de bine cum nu m-a interesat niciodată salariul cuiva. Sunt conştientă de imaginea şi experienţa mea, aşa încât nu am avut surprize neplăcute la acest capitol.

Dar nu asta primează în alegerile mele”, declara în urmă cu circa un an prezentatoarea TV într-un interviu pentru okmagazine.ro. Dar nu asta primează în alegerile mele”, declara în urmă cu circa un an prezentatoarea TV într-un interviu pentru okmagazine.ro. 

Dar nu asta primează în alegerile mele”, declara în urmă cu circa un an prezentatoarea TV într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populara din România, face dezvăluiri despre experiența cu virusul COVID-19

Andreea Tonciu, decizie radicală în privința fetiței sale! Ce a hotărât vedeta după creșterea ratei de incidență în Capitală?

Iulia Albu a fost victima bullyingului. Ce mărturisiri a făcut stilista despre acest subiect?

Horoscop Zilnic Marţi 19 Octombrie 2021 Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas

Anunţul făcut de Ungaria a şocat întreaga Europă! Ar fi cea mai mare lovitură dată pandemiei

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Avertisment la nivel mondial. A apărut o nouă infecție „îngrozitoare”. Simptomele pot fi „ireversibile”

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies