Andreea Esca, dezvăluiri neașteptate despre IUBITUL său celebru: „Mi-a zis că dacă nu mă culc cu el...”

Andreea Esca a făcut dezvăluiri inedite din trecutul său. Ce a spus prezentatoarea TV despre primul său iubit și de ce a decis să se despartă de el.

Autor: M.V.

In articol:


Andreea Esca este una dintre cele mai iubite vedete din România. Prezentatoarea TV care are doi copii adolescenți a făcut dezvăluiri inedite despre prima sa iubire, precum și despre prima noapte de dragoste.

Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre prima sa relație, care i-a marcat existența.

Aceasta a dezvăluit că l-a părăsit pe primul său iubit din cauza faptului că era mult prea insistent. Iată ce i-a făcut tânărul respectiv în adolescență:

Citeste si: Neașteptat! Oana Lis, fotografie cu soțul și cu AMANTUL: „Ghiciți...”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Viorica de la Clejani a luat foc când a citit ce spun internauții despre Margherita! "Să-ți pregătești cosciugul"

Citeste si: Adrian Teleșpan, despre orientarea sa sexuală: „M-au înjurat...”

Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea.

Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor și care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim.
(…)

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta. Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment…

Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată

iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, a scris Andreea, în cartea ei.

Cine este primul iubit al Andreei

În trecut, aceasta a mai dezvăluit și cine a fost primul său iubit, înainte de a-l cunoaște pe Alexandre Eram. Este fiului unui actor extrem de celebru, Alexandru Arșinel. Andreea și Bogdan Arșinel au fost împreună în timpul liceului. Cei doi erau în clasa a X-a.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies