Neașteptat! Oana Lis, fotografie cu soțul și cu AMANTUL: „Ghiciți...”

Oana Lis a reușit să îi uimească pe fanii săi, după ce s-a fotografiat alături de Viorel Lis și de un bărbat pe care îl numește amantul său. Cine este bărbatul misterios.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Oana Lis și-a obișnuit fanii și prietenii virtuali cu glume pe care le face pe pagina sa de socializare. Soția lui Viorel Lis a reușit să își pună fanii în cap cu ultima sa postare de pe Facebook.

La câteva zile după ce și-a serbat ziua de naștere, Oana a dezvăluit că are și un amant și chiar a postat o imagine cu acesta.

Citeste si: Viorica de la Clejani a luat foc când a citit ce spun internauții despre Margherita! "Să-ți pregătești cosciugul"

Citeste si: Specialistul în astrologie, Ioan Burculeț, a prevăzut problema de sănătate a fostului premier? Incredibil, ce previziuni are în continuare pentru Mihai Tudose

Citeste si: Adrian Teleșpan, despre orientarea sa sexuală: „M-au înjurat...”

„Cu sotu’ si amantu’ !!! Ghiciți care cine e!🤪🤣”, a scris Oana în dreptul fotografiei în care apare alături de un bărbat pe nume Dorin și soțul său, fostul edil al Capitalei.

fara descriere

Oana Lis a crezut că Viorel Lis va muri de ziua ei

Zilele trecute, Viorel Lis a dezvăluit că nu ar accepta niciodată ca soția să aibă un amant și că ar ajunge la gesturi extreme dacă ar afla că este înșelat.

„Eu i-am urat Oanei multă fericire şi cât mai mulţi ani alături de mine. Vreau să mai fiu şi peste 10 ani alături de ea. Mă simt bine. Au fost probleme, au trecut, mai revin, dar merg înainte. Trebuie să găsesc pe cineva să mă înlocuiască din când în când. Am glumit. L-aş omorî. Păi cu mine ea a trăit 20 de ani din cei 40 de ani", a spus atunci Viorel Lis.

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Oana Lis a trăit sperietura vieții sale.

„Nu se mai trezea şi am zis că moare de ziua mea! Cadoul lui pentru mine este că s-a trezit. Cadoul mai constient e că uite...o ţărancă, la 17 ani îmi doream să fiu o persoană cunoscută şi acum sunt live la voi.

Am prietenele aici, vreau să spun că sunt oameni din showbiz, oameni de afaceri, medici, din politică... Au venit pentru mine. Bine, poate au venit şi pentru friptură. (...) Admiraţia oamenilor rămâne. Aţi nimerit la ora de manele şi m-am îmbătat şi eu şi bag picioarele, vreau manele", a dezvăluit vedeta, în cadrul unui interviu TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate