Andreea Esca, dezvăluiri neașteptate: „Mi-a spus că ne despărţim dacă nu mă culc cu el”

Andreea Esca a dezvăluit ce i-a făcut primul său iubit.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Andreea Esca a făcut dezvăluiri neașteptate din intimitate. Prezentatoarea TV care este, de obicei extrem de discretă în legătură cu viața sa personală, a dezvăluit ce i-a făcut primul său iubit, dar și cum s-a despărțit de el.

Aceasta a dezvăluit că l-a părăsit pe primul său iubit din cauza faptului că era mult prea insistent. Iată ce i-a făcut tânărul respectiv în adolescență și astfel s-a ajuns la despărțire:

Citeste si: Mama adoptivă a Sorinei, dezvăluiri incredibile: „Asistenții spuneau că am venit s-o luăm pe Sorina pentru organe...”

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Maria Dragomiroiu! Celebra cântăreaţă s-a plâns că are pensia mică, dar în ultimul an a încasat de 9 ori mai mult decât în precedentul!

Citeste si: EURO 2019. „Românii provoacă primul scandal de la Euro 2019”

Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor și care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta. Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment…

Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, a scris Andreea, în cartea ei.

Cine este primul iubit al Andreei

În trecut, aceasta a mai dezvăluit și cine a fost primul său iubit, înainte de a-l cunoaște pe Alexandre Eram. Este fiului unui actor extrem de celebru, Alexandru Arșinel. Andreea și Bogdan Arșinel au fost împreună în timpul liceului. Cei doi erau în clasa a X-a.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate