Andreea Esca, înlocuită de la Știrile Pro tv! Cine i-a luat locul

Andreea Esca a fost înlocuită de la pupitrul Știrilor Pro tv de Oana Andoni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Sunt zile bune de când Andreea Esca nu a mai apărut la pupitrul Știrilor Pro Tv de la ora 19.00. Dacă inițial, telespectatorii au crezut că Andreea Esca se află în vacanță, acum zvonurile sunt de altă natură. Telespectatori cred că aceasta ar fi bolnavă, pentru că nu a postat nicio poză cu ea în ultimele zile, așa cum obișnuia în cazul în care ar fi fost plecată în vacanță.

În plus, zvonurile au fost alimentate de o notificare a Pro Tv către restul presei, care a fost transmisă chiar în perioada în care Andreea Esca nu a mai apărut la TV. (vezi AICI notificarea prin care Pro Tv solicită ca presa să nu scrie despre angajații lor care ar fi infectați cu noul coronavirus)

fara descriere

Oana Andoni a înlocuit-o pe Andreea Esca la Știrile Pro Tv

Andreea Esca a fost înlocuită în această perioadă la pupitrul Știrilor Pro tv de colega sa, Oana Andoni, cea care prezenta jurnalul de știri în weekend.

Citeste si: Războiul declanșat pe pagina Andreei Esca, după ce PRO TV a anunțat că are cazuri de COVID-19 printre angajați

Citeste si: Anchetă în cazul petrecerii de la mare la care au participat zeci de influenceri

Citeste si: Șoc în showbiz! Andreea Esca a renunțat la verighetă! „Nu mai...”

fara descriere

Oana Andoni are 42 de ani, este una dintre cele mai vechi știriste de la Pro Tv, lipsind în ultimii ani de pe tv doar în perioada în care a fost în concediu de maternitate. Oana Andoni este căsătorită de 14 ani cu un om de afaceri, cei doi având împreună două fetițe. 

Citeste si: Ce s-a întâmplat aseară la știri, după bătaia în care a fost implicat Mario Fresh la Mamaia! Andreea Esca a șocat pe toată lumea

Cristian Tudor Popescu, întrebări pentru Andreea Esca

Cristian Tudor Popescu i-a adresat public mai multe întrebări Andreei Esca, după ce au apărut zvonuri că aceasta a dispărut de la TV pentru că ar fi fost infectată cu noul coronavirus, după ce a participat la o petrecere. 

"1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică și faptul că este vorba de o afecțiune care privește sănătatea publică, sunt foarte mulți cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculații ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăși publicului starea medicală în care se află?

2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

3. Dacă se dovedește că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea – tot răul spre bine – să mai limpezească mințișoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piața Victoriei, că virusul nu există? Citeste continuarea AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate