Pro TV, avertisment pentru jurnaliști: „Nu scrieți despre oamenii noștri care ar fi infectați”

ProTV atrage atenția redacțiilor din România să nu dea știri despre posibilele cazuri de coronavirus din trust. Mesajul a fost transmis printr-un comunicat de presă jurnaliștilor.

Distribuie pe:

Autor: C.B.

Pro TV, avertisment pentru jurnaliști: „Nu scrieți despre oamenii noștri care ar fi infectați”
Pro TV, avertisment pentru jurnaliști: „Nu scrieți despre oamenii noștri care ar fi infectați”


In articol:

Cea mai importantă televiziune din România s-ar confrunta cu mai multe cazuri confirmate de COVID-19 în interiorului postului, spun surse din interiorul postului, arată Libertatea.ro.

Comunicatul de presă trimis astăzi de ProTV încearcă să oprească viitoarele știri despre infectări. În acest context însă, mesajul nu face decât să atragă și mai mult atenția.

Citeste si: Abi Talent, pe urmele lui Selly! A criticat dur sistemul de învățământ: „Mulți profesori din România sunt...”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: O femeie cu COVID-19 care s-a externat la cerere: ”Veneau valuri de pacienți care aveau nevoie de oxigen”

Citeste si: Deputații au adoptat legea carantinei și izolării. În ce condiții vor fi internați pacienții. Proiectul de lege merge la Senat, care este for decizional

În comunicatul de presă, canalul de televiziune cere jurnaliștilor să nu publice despre cazurile confirmate din interiorul postului.

„ Jurnaliștii să se abțină de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu (în materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe rețelele de socializare, în programele serviciilor media audiovizuale, în publicațiile scrise sau online sau în oricare alte mijloace de comunicare deținute, administrate sau controlate cu orice titlu și în orice mod de dumneavoastră) a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, în legătura cu presupusa existență a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora”, se arată în comunicat.

ProTV, avertisment pentru jurnaliști

Comunicatul oficial al postului îi avertizează pe jurnaliști că vor fi trași la răspundere dacă aleg să scrie astfel de știri. „În cazul în care nu vă veți conforma prezentei notificări vom lua toate măsurile necesare și vom sesiza autoritățile competente în vederea atragerii răspunderii Dvs., cu consecința obligării Dvs. la acoperirea integrală a oricărui prejudiciu”, mai scrie Pro TV în comunicat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

A murit profesoara celebră în lume pentru căsătoria cu elevul pe care l-a violat. Au conceput primul copil când adolescentul avea 12 ani

Lista neagră a lui Raed Arafat: ce ne poate îmbolnăvi de COVID? Mersul la Biserică e foarte periculos

Abi Talent, pe urmele lui Selly! A criticat dur sistemul de învățământ: „Mulți profesori din România sunt...”

Povestea emoționantă a tinerei Arlena, o româncă adoptată în Elveția! Ce descoperire uluitoare a făcut despre familia ei naturală! ”O aveam în sânge”

Gest necugetat al unui adolescent român. Și-a dat foc în curtea casei, iar tatăl lui a sărit în flăcări să-l salveze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies