Andreea Mantea, anunț important pentru telespectatori! Ce se va întâmpla la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru susținătorii concurenților și pentru telespectatori

Distribuie pe:

Autor: A.V.

A început gala Puterea Dragostei! Înainte de a intra în discuții, frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru telespectatori, pentru susținătorii concurenților din casa Puterea Dragostei!

”De ceva timp, vrem să le pregătim o surpriză telespectatorilor, sau mai bine zis susținătorilor voștri. Să nu-i numesc fani, dar chiar și fani dacă sunt printre ei. Vrem să organizăm ceva drăguț pentru câțiva dintre ei pentru a veni aici să ne viziteze, să vă viziteze, să viziteze Casa Puterea Dragostei, pentru a se asigura că totul este cât se poate de real. Puteți să mă vizitați și pe mine, puteți să asistați la orele de filmare, chiar și la hotel. O să-i lăsăm pe ei să vă vadă”, a spus Andreea Mantea în gala de astăzi.

Citeste si: S-au despărțit Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei? Fostul concurent a spus lucrurilor pe nume: ”Nu le putem face împreună”

Citeste si: Deea aruncă bomba și dezvăluie lucruri cutremurătoare! ”Andy a agresat-o din nou pe Roxana la Puterea dragostei! Totul după sărutul ei cu Alexander” EXCLUSIV

Citeste si: Șoc pentru Bianca la Puterea dragostei! Bobicioiu este atras de Roxana!!! Cine detonează bomba EXCLUSIV

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate