Deea aruncă bomba și dezvăluie lucruri cutremurătoare! ”Andy a agresat-o din nou pe Roxana la Puterea dragostei! Totul după sărutul ei cu Alexander” EXCLUSIV

La ieșirea de la Puterea dragostei, Deea a povestit un episod incredibil care s-a petrecut în show între Andy și Roxana.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Dezvăluire uluitoare la Puterea Dragostei! La scurt timp de la ieșirea din competiție, într-un live exclusiv, Deea avea să povestească un episod neștiut din relația lui Andy cu Roxana!

Deea a declarat, în premieră pentru WOWbiz.ro, cum fostul cuplu a trecut prin diverse situații dificile, pe care obiectivul vigilent al camerei de luat vederi nu le-a imortalizat. ”Poate o să vă surprindă, însă Andy a mai avut o altercație cu Roxana în casă”, și-a început bruneta povestea.

Citeste si: Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina! Vezi câţi bani a cerut! FOTO

Citeste si: Adevărul despre sarcina Siminei! Ce legătură are Jador

Citeste si: Doliu în cinematografie! Un cunoscut actor din Thor și Terminator a murit

fara descriere

Andy a bătut-o pe Roxana după sărutul cu Alexander! ”El a avut o reacție violentă”

Tot scandalul ar fi început la scurt timp după despărțirea celor doi, iar Deea a spus tot.  ”Andy a bătut-o pe Roxana după sărutul cu Alexander. După ce ea a părăsit aceea gala, în care s-a riscat și l-am pupat pasional  pe grec, Andy a avut o reacție la fel de violentă ca atunci când a împins-o! Nimeni nu a văzut această scenă, pentru că Roxana a încercat să mușamalizeze momentul. Ea încă îl iubea pe Andy. Îmi amintesc că i-a spus în emisiune ceva de genul… "lasă să mă înjosesc eu, dar să îți las ție o imagine curată”, semn că l-a iubit foarte mult.

Nu știu sigur ce s-a întâmplat, dar tot așa cred că au stat lucrurile, a împins-o, a scuipat-o, iar ea a început să plângă. Era evident că nu de bucurie. În fine, repet, s-a întâmplat ceva, ceva acolo, însă nu a surprins nimeni momentul, fiindcă a fost din scurt. V-am spus doar că Roxana plângea, noi am întrebat-o atunci ce s-a întâmplat concret, dar ea a preferat să tacă, a zis că nu vrea să îi denigreze imaginea lui Andy, așa cum a făcut el cu a ei. Cred că a greșit, trebuia să vorbească atunci, să nu își păteze imaginea a o proteja pe a altuia. Drept dovadă, ce s-a întâmplat mai târziu, că tot la bătaie s-a ajuns”, a spus Deea pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate