Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru au spus “DA” la “Se strigă darul“ !

Sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, la “Se strigă darul” este mare petrecere, mare!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Ajunşi în Oltenia, loc în care se simt ca acasă, Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru sunt puşi pe fapte mari. Invitaţi să participle la nunta mirilor Mihai şi Daniela, din jud Gorj, comuna Dănciuleşti, îndrăgiţii prezentatori se pun pe treabă. (vezi cum apus capăt Andreea Mantea unei relaţii vechi)

Citeste si: Mesajul tranșant al lui CRBL pentru concurenții de la „Îmi place dansul”! Astăzi, la Kanal D, de la ora 20:00!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Adevărul incredibil din spatele fotografiilor de la Puterea Dragostei pe care le postează Andreea Mantea pe Facebook si Instagram. Cine i le face? Indiciu: e concurent

Citeste si: Top 5 bătăi de la Puterea Dragostei! În 4 dintre cele 5 conflicte e implicat Zănoagă VIDEO

Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru au spus “DA” la “Se strigă darul“

Situatie fara precedent pentru Andreea Mantea si Mihai Mitoseru. Primarul tine ca locuitorii comunei sa aiba relatii civilizate intre ei, ca atare, nici Andreea cu Mihai nu au scapat, chiar daca sunt “localnici” de ocazie. In fata Primarului, a martorilor, producatorilor emisiunii, cameramanilor si asistentilor, indragitii prezentatori au fost nevoiti sa consimta “cerintele” reprezentatului legal.

Cetatene Mitoseru Mihai, de crez ortodox, cu iubire si responsabilitate crescut si educat, de buna voie si nesilit de nimeni, iei … “ i se adreseaza Primarul comunei lui Mihai Mitoseru. Luat prin surprindere, Mihai a reactionat ferm, in fata colegei lui, si ce a urmat dupa fericitul eveniment, dar mai ales reactia Andreei Mantea, aflata si ea in fata “omului legii”, dau nastere unor situatii memorabile. Distractia, dansul, muzica buna si daruri pentru miri, care de care mai inedite, pe toate le puteti vedea in aceasta seara, la “Se striga darul”. Nu ratati sambata, de la ora 20:00, o editie spectaculoasa “Se striga darul”, cu Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Astăzi în „Lacrimi la Marea Neagră”, mama lui Tahir se năpustește asupra lui Nefes, considerând-o vinovată de tot răul abătut asupra familiei sale

Modificari in grila Kanal D: Ce se întâmplă cu emisiunile „Se strigă darul” și „Îmi place dansul”

Primele declaraţii ale lui Mihai Mitoşeru după ce a fost anunțat divorţul de Noemi: ”Este cazul să mă gândesc şi la mine”

Andreea Mantea, ”jefuită” la nuntă! Întreaga aventură o vedeți în această seară la ”Se strigă darul”, de la 20.00, la Kanal D

Brigitte și Florin Pastramă, surprișni în timp ce încălcau legea în Paris: „Am zis că mă asfixiez!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies