Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru au spus “DA” la “Se strigă darul“ !

Sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, la “Se strigă darul” este mare petrecere, mare!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

andreea mantea si mihai mitoseru

Ajunşi în Oltenia, loc în care se simt ca acasă, Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru sunt puşi pe fapte mari. Invitaţi să participle la nunta mirilor Mihai şi Daniela, din jud Gorj, comuna Dănciuleşti, îndrăgiţii prezentatori se pun pe treabă. (vezi cum apus capăt Andreea Mantea unei relaţii vechi)

Citeste si: Mesajul tranșant al lui CRBL pentru concurenții de la „Îmi place dansul”! Astăzi, la Kanal D, de la ora 20:00!

Citeste si: Adevărul incredibil din spatele fotografiilor de la Puterea Dragostei pe care le postează Andreea Mantea pe Facebook si Instagram. Cine i le face? Indiciu: e concurent

Citeste si: Top 5 bătăi de la Puterea Dragostei! În 4 dintre cele 5 conflicte e implicat Zănoagă VIDEO

Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru au spus “DA” la “Se strigă darul“

Situatie fara precedent pentru Andreea Mantea si Mihai Mitoseru. Primarul tine ca locuitorii comunei sa aiba relatii civilizate intre ei, ca atare, nici Andreea cu Mihai nu au scapat, chiar daca sunt “localnici” de ocazie. In fata Primarului, a martorilor, producatorilor emisiunii, cameramanilor si asistentilor, indragitii prezentatori au fost nevoiti sa consimta “cerintele” reprezentatului legal.

se striga darul

Cetatene Mitoseru Mihai, de crez ortodox, cu iubire si responsabilitate crescut si educat, de buna voie si nesilit de nimeni, iei … “ i se adreseaza Primarul comunei lui Mihai Mitoseru. Luat prin surprindere, Mihai a reactionat ferm, in fata colegei lui, si ce a urmat dupa fericitul eveniment, dar mai ales reactia Andreei Mantea, aflata si ea in fata “omului legii”, dau nastere unor situatii memorabile. Distractia, dansul, muzica buna si daruri pentru miri, care de care mai inedite, pe toate le puteti vedea in aceasta seara, la “Se striga darul”. Nu ratati sambata, de la ora 20:00, o editie spectaculoasa “Se striga darul”, cu Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate