Andreea Marin a făcut mărturisiri emoționante despre pierderea părinților ei! „Eu am rămas mămica din casă, deși aveam doar nouă ani”

Andreea Marin are o carieră impresionantă în spate, dar viața i-a fost marcată de pierderea mamei la o vârstă fragedă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Marin este una dintre cele mai de succes vedete din România, dar puțini știu că viața ei nu a fost tocmai ușoară. Și-a construit o carieră pentru care a muncit mult, tocmai pentru a fi independentă.

„Pierderea mamei și pierderea tatei au fost momente extrem de grele în viață pentru mine. Cumva, în momentul în care mama s-a pierdut, eu am rămas mămica din casă, deși aveam doar 9 ani, deci cu un an mai puțin decât are fiica mea astăzi. Acum abia realizez când mă uit la copilul meu și realizez că la mai puțin cu an decât vârsta ei de astăzi, eu deveneam un om matur brusc forțată de împrejurări și brusc am devenit un om foarte responsabil, pentru că o aveam și pe sora mea mai micuță, avea doar 4 anișori când s-a întâmplat și atunci am luat așa pe umerii mei toată această greutate, fără să o gândesc în mod concret.

Citeste si: Adrian Titieni, distrus după ce și-a văzut fosta soție sărutându-l pătimaș pe Alexandru Papadopol: „Putea să se uite la orice femeie, dar nu la..”

Citeste si: Două românce, tratate precum teroriștii de către compania aviatică din Canada! Au fost umilite și date jos din avion

fara descriere

Tata avea doar 38 și i-a fost greu să rămână singur cu două fete, care au probleme pe care doar mama le explixă. Și atunci am înțeles că singura mea șansă este să învăț și să ajung să fiu pe picioarele mele, să ajung să mă susțin singură cât mai curând, ceea ce s-a și întâmplat începând cu vârsta de 18 ani. Eu am fost pe picioarele mele, chiar refuzam ajutorul tatei, pentru că simțeam că a avut prea mult dus și a trebuit să reușesc să mai iau de pe umerii lui din povară”, a povestit Andreea Marin, în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate