Andreea Marin, desfiinţată chiar la finalul anului. Uite ce spune Iulia Albu despre îndrăgita vedetă. "Se vrea rafinată, dar nu-i prea iese"

Andreea Marin, desfiinţată chiar la finalul anului. Uite ce spune Iulia Albu despre îndrăgita vedetă.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Credeaţi că Domniţa de Alba este mai blândă şi mai tolerantă în prag de Revelion? Ei bine, din păcate pentru vedetele mioritice nici în perioada cea mai frumoasă din an fashion editor-ul nu este permisiv cu ţinutele neinspirate.

Iar îndrăgita Andreea Marin este de această dată pe "lista neagră". Fosta zână a surprizelor a fost taxată aspru, dar poate, cine ştie, în 2019 va primi şi nişte complimente din partea necruţătoarei Iulia Albu.

Andreea Marin, desfiinţată chiar la finalul anului. "Nota 2"

"Andreea Marin se vrea rafinată, dar nu-i prea iese, într-un costum din catifea, cu aplicaţii de dantelă şi bijuterii. Costumul în sine nu ar fi dezastruos, însă niciodată cu o curea din piele în talie, mai ales atunci când alegi să porţi acei pantofi. O alegere mult mai fericită ar fi fost o curea îngustă din catifea cu o cataramă, eventual cu aceleaşi aplicaţii ca cele de pe sacou, fireşte, argintiu antichizat. Nota: 2

În rest, sacoul puţin scurtat la mâneci pentru a nu părea împrumutat şi de restituit celui pentru care se face placementul şi, fireşte, o altă poziţie decât cu picioruşul în faţă… de care ne-am săturat cu toţii."a scris Iulia Albu pe blogul ei iuliaalbu.com

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate