Andreea Marin, dezvăluiri despre fiica sa: „Nu sunt nicidecum Zână, așa cum se crede”

Andreea Marin a vorbit despre fiica sa, precum și despre titlul de „Zâna” pe care l-a primit de la telespectatori.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Andreea Marin și-a ținut de-a lungul anilor fetița departe de lumina reflectoarelor. La mai mulți ani de când a prezentat-o publicului, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre micuța sa și a lui Ștefan Bănică.


In articol:

Violeta este deja o domnișoară. În luna decembrie a împlinit 11 ani și Andreea o consideră un copil extrem de matur.
Vedeta a vorbit despre fetița pe care a așteptat-o mult timp să apară în viața sa:

fara descriere

Citeste si: Bacalaureat 2019. Subiectele la Limba și Literatura Română

Citeste si: Nicoleta și Nicolae Guță s-au împăcat după ani de zile! Primele declarații: „Sângele apă nu se face”

Citeste si: Betty Salam aruncă bomba, la nici un an după ce a născut! Primele declarații despre a doua sarcină: „Mai fac o fată!”

„Are 11 ani acum și e o năstrușnică sensibilă, dar și energică, isteață foc, cu o imaginație debordantă, matură și copil în același timp, descoperă lumea și se descoperă pe sine acum, iar eu sunt zi de zi emoționată să o văd evoluând și caut să nu îi arăt uimirile mele, de parcă m-ar vulnerabiliza în fața ei… Știi, în ochii copiilor noștri, suntem părinții ce le știu pe toate, iar eu știu că nu sunt așa, că nu am soluții la toate și nici răspunsuri la orice întrebare.. Îmi dau silința, și sigur am sufletul atât de mare, încât să le încapă pe toate și o dragoste nemărginită pentru ea! Aș dărâma munții, de ar fi nevoie, pentru fiica mea, și nu folosesc deloc cuvinte mari…”, a dezvăluit Andreea pentru viva.ro.

Ce spune Andreea despre apelativul de Zâna

Cât despre celebrul apelativ, de „Zâna”, Andreea a avut câteva lucruri de spus:

„Nu aș fi bună de manechin, chiar deloc, mă plictisesc să fac poze, să mă tot schimb, sunt mai băiețoasă, deși nu prea se vede, de când mă știu sunt un fel de Nică din Humulești cățărat pe garduri, nicidecum Zână, așa cum se crede, mi-e greu să stau în fața aparatului prea mult timp”, a mai spus Andreea, în cadrul aceluiași interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate