Bacalaureat 2019. Subiectele la Limba și Literatura Română

Bacalaureat 2019. Iatî care sunt subiectele la Limba și Literatura Română.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Absolvenții claselor a XII-a încep în această dimineață probele scrise din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat 2019. Prima probă este la limba și literatura română, iar emoțiile sunt deja uriașe cu privire la subiectele pe care le au de rezolvat.

Luni, 1 iulie 2019, de la ora 7.30 la ora 8.30, 136.087 de absolvenți intră în sălile de examen pentru a da examenul de BAC la Limba și Literatura Română. Aceștia vor avea de rezolvat mai multe subiecte, iar un punct va fi din oficiu.

Încep probele scrise ale examenului de BAC din sesiunea iunie - iulie 2019, iar absolvenții de la Uman și cei de la Real vor primi subiectele pe care le au de rezolvat timp de trei ore.

SUBIECTELE și BAREMELE vor fi publicate pe bacalaureat.edu.ro.

Modele de subiecte și bareme au fost publicate pe subiecte.edu.ro.

Rezolvarea subiectelor se scrie, pe foaia de examen cu cerneală albastră. Este interzis accesul cu notițe, însemnări, manuale, dicționare, dar și cu telefoane mobile și cu orice mijloc de calcul sau comunicare. Elevii prinși cu astfel de ajutoare vor fi eliminați, indiferent dacă materialele găsite asupra lor au fost folosite sau nu.

Citeste si: Nicoleta și Nicolae Guță s-au împăcat după ani de zile! Primele declarații: „Sângele apă nu se face”

Citeste si: Betty Salam aruncă bomba, la nici un an după ce a născut! Primele declarații despre a doua sarcină: „Mai fac o fată!”

Citeste si: Cutremur neobișnuit în România duminică seara!

De asemenea, și elevii surprinși că vor comunica între ei sau cu persoane din exterior, care vor face schimb de foi, de lucrări, de ciorne, notițe sau orice alt material ce ajută la rezolvarea subiectelor vor fi eliminați din examen.

Ei nu vor mai putea participa la probele următoare ale examenului de BAC, nici la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Prima afișare a rezultatelor va fi în 8 iulie 2019, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, iar după contestații, în 13 iulie.

Calendar BACALAUREAT 2019

Prima probă scrisă - Limba si literatura română - Ea) - va avea loc luni, 1 iulie. Proba la Limba si literatura maternă - Eb)- este programată marți, 2 iulie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului, miercuri, 3 iulie. Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului și specializării - proba Ed) - se va desfășura joi, 4 iulie.

Afișarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00 - 16:00). Între 9 și 12 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate