Andreea Marin, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se iubesc de 6 ani, dar nu au ajuns la altar

Vedete

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se iubesc de 6 ani, dar nu au ajuns la altar. De ce nu mai vrea vedeta să îmbrace rochia de mireasă: „Oamenii sunt mult mai orientați spre interese”

Andreea Marin are multe motive pentru care nu mai vrea să îmbrace rochia de mireasă.

Andreea Marin este una dintre vedetele cu ștate vechi de la noi, care și-a clădit o carieră impresionantă de-a lungul timpului.

Însă asta nu a împiedicat-o să își lase viața personală pe locul doi. Doar că la acest aspect, se poate spune că vedeta nu a prea avut noroc în amor.

Citește și: Andreea Marin, mărturisiri după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu! Ce le sfătuiește pe tinerele care vor fericire în cuplu: "Nu poți trăi doar la cote înalte"| EXCLUSIV

Andreea Marin, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se iubesc de 6 ani, dar nu au ajuns la altar

[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin nu mai consideră căsătoria o prioritate

Și asta pentru că până la cei 48 de ani pe care îi are, fosta prezentatoare TV a trecut prin trei mariaje care s-au încheiat cu tot atâtea divorțuri.

Însă, de mai bine de șase ani, a ieșit soarele și pe strada sa. Acum se iubește cu Adrian Brâncoveanu, trăindu-și relația departe de ochii curioșilor, fără însă a se gândi și la o oficializare a acesteia din punct de vedere legal.

Conform spuselor sale, vedeta nu vrea să mai audă de o altă căsătorie. Și asta pentru că nici vârsta, notează Andreea Marin, nu mai e potrivită pentru un asemenea eveniment, dar și pentru că a realizat că un act nu aduce plus valoare unei iubirii. Cu sau fără o nuntă, doi oameni se pot iubi sau se pot despărți la fel de ușor, punctează ”Zâna”.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r.

căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe... nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii. ”, a spus Andreea Marin, la un post de televiziune.

Citește și: “Putem fi fericiți separat.” Andreea Marin, dezvăluiri despre fostele sale căsnicii. Vedeta a recunoscut infidelitatea lui Ștefan Bănică

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Mai mult decât atât, conștientă fiind că în trecut căsătoriile rezistau zeci de ani, drept dovadă fiind părinții și bunicii ei, Andreea Marin este de părere că acum altele sunt prioritățile omenirii.

Mulți, deși se iubesc, își pun interesele profesionale sau financiare mai presus de orice și astfel se ajunge la despărțire, iar bătrânețea în doi a ajuns să fie o raritate.

„În ziua de azi lucrurile sunt altfel, decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese care în loc să-i unească, uneori îi dezbină.

De aceea se întâmplă ce se întâmplă”, a mai adăugat vedeta.