Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

Andreea Tonciu nu a mai rezistat și a răbufnit la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce Bianca Rus a pronunțat iar numele iubitului său, Ștefan Farrel.

Autor: C.L.

In articol:

În emisiunea de sâmbătă, Bianca Rus a mărturisit că ținuta sa, de la rochie până la coafură, este aleasă de Ștefan Farrel, cel despre care spune că este iubitul ei.

De-a lungul timpului, între Bianca Rus și Ștefan Farrel pe de-o parte, și celelalte conurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” de celalaltă parte au fost multe discuții, asta și pentru că

multe dintre colegele Biancăi Rus nu cred în relația acesteia.

Citeste si: Cristina Șișcanu, declarații neașteptate la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu dorm cu soțul"

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

De data aceasta, cea care a izbucnit a fost Andreea Tonciu, care nu a mai rezistat și a spus adevărul despre relația Biancăi Rus cu Ștefan Farrel.

Citeste si: Catalin Botezatu, dezamagit de prestatia Andreei Tonciu: ''De la Tonciu ma asteptam la mai mult''

”Nu e nimic între tine și Ștefan Farrel, e un barter. Domnul Farrel este prietenul Biei și au făcut schimb pe schimb: ”tu te duci acolo în emisiune și spui numele meu, ce fac eu, iar eu sun și cer bartere” De aceea, îi spui tot timpul numele în emisiune.

Și te rog să-i spui domnului Farrel să nu-mi mai sune stilistul, pentru că acesta lucrează doar pentru mine, să fie clar... Și, te rog frumos, începând cu această emisiune, să nu îi mai pronunți numele aici, poți să o faci la tine pe Instagram, unde vrei, dar nu în emisiune. Toate avem oameni cu care lucrăm și nu le spunem numele în emisiune, nu le facem reclamă aici”, a spus Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Andreea Tonciu, masaj incitant în pauza de jurizare de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Uneori fac și cu finalizare"

Citeste si: Ștefan Farrel, iubitul Biancăi Rus, avansuri de la un alt bărbat!

Relația dintre Bianca Rus de la Bravo ai stil și Ștefan Farrel, controversată

Relația dintre Bianca Rus și Ștefan farrel a fost una controversată încă de la început. Bărbatul a mărurisit într-un interviu pentru WOWbiz.ro că preietenii îl sfătuiesc să se despartă de cântăreață. "Toți îmi spun să ies din relația asta, că nu ne potrivim, însă părerea mea este cu totul alta. Eu cred că ea merită o șansă ca om, ca femeie, cu ce a greșit fata asta? Vă gândiți că are familie, că mama ei citește mesajele astea și poate plânge. Bia mi-a plăcut, mă atrage, e ceva ce-mi spune: "hai să încercăm", dar nu pot spune că încă o iubesc în totalitate, ci există o chimie între noi pe care nu am mai simțit-o niciodată până acum”, a declarat Ștefan Farell, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Farrell, întrebat câte operații estetice are iubita lui, Bianca Rus: „Mie mi-a spus că...”

Iubitul Biancăi Rus i-a făcut avansuri și Adrianei Bahmuțeanu! ”Sunt potent, îmi plac femeile grase”

Andreea Tonciu e gravidă? Cine a aruncat bomba EXCLUSIV

Andreea Tonciu, de urgenta la spital! Ce a patit concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Veste cumplită pentru întreaga Românie! UCRAINA ne-a DISTRUS COMPLET: Este un exces

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Andreea Tonciu e gravidă? Cine a aruncat bomba EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies