Andreea Tonciu, replică șocantă către Calina! ”Pot să-ți bag altceva în gură, dacă vrei” VIDEO

Andreea Tonciu a provocat un nou scandal la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. De data asta, cea care a intrat în gura brunetei este Calina Dumitrescu

Distribuie pe:

Autor: C.L.

andrea tonciu bravo ai stil


In articol:

Andreea Tonciu a atacat-o pe Calina în momentul în care mai multe concurente discutau despre pantofii purtați de Raluca Tănase. Cum Calina era singura care spunea că îi plac pantofii respectivi, Andreea Tonciu a izbucnit și a început să-i reproșeze colegei sale că în ultimele zile s-a schimbat, iar acest lucru s-a întâmplat după ce concurenta a vrut să părăsească emisiunea și chiar a lipsit o zi din show.

Citeste si: Ținuta sexy purtată de Bianca Rus la Bravo, ai stil! Celebrities, criticată de fete: „Când mergeai, ți s-a văzut...”

Andreea Tonciu, replică șocantă către Calina

”Nu o iau în seamă pe Calina, pentru că de când s-a reîntors, este schimbată în rău. Este foarte supărată. Eu cred că minte când spune că nu este supărată. Dar, nu știu eu ce e în mintea ei, la 20 de ani. Dar ceva nu-i convine aici, și cred că e vorba de mine din moment ce m-a acuzat de anumite lucruri”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu

Imediat, discuția s-a încins între cele două concurente:

Calina: Cred că în momentul ăsta vorbești aiurea, total aiurea. Este părerea ta, dar nu are nici o legătură ce ai spus tu acum cu ceea ce fac eu. Fiecare face ce vrea în această competiție. Poate eu nu m-am simțit bine în aceste zile și am simțit să stau mai retrasă.

Citeste si: Bianca Rus, scandal cu Andreea Tonciu: "Eu n-am venit in pussy goala"!

Tonciu: Nu mai stai lângă noi, se pare că te deranjăm. Și atunci eu zic să te muți în altă cameră dacă faci ce simți, nu mai sta lângă noi, dacă tot suntem în plus pe lângă tine.

Calina: Dar nu am spus asta! Vezi că-mi bagi vorbe în gură?

Tonciu: Așa ai spus, că nu-ți bag eu vorbe în gură, că n-am venit să-ți bag eu vorbele în gură. Eu pot să-ți bag altceva în gură dacă vrei.

Citeste si: Momente de panică în culise la Bravo, ai stil! Graviduței Gina Vlădău i s-a făcut rău după cearta cu Andreea Tonciu

Calina s-a supărat, a fost afectată de jignirile lui Tonciu, care nu a recunoscut că i-a adresat cuvinte urâte și mai mult a continuat. ”Ești foarte obraznică și nu-ți permit să fii obraznică cu mine pentru că am 34 de ani și nuâți permit asta. Fii obraznică cu prietenele tale. Ești o tupeistă!”, a spus Andreea Tonciu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate