Andrei și Jador luptă pentru inima Siminei! Dezvăluiri neașteptate: „Mi-a dat de înțeles că vrea să ne cunoaștem”

Andrei și Jador o vor pe Simina, frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei.

Autor: M.B.

In articol:

Andrei nu este deloc convins că relația dintre Jador și Simina sed bazează pe sentimente reale. Concurentul a povestit că frumoasa brunetă care a furat inimile fanilor și concurenților vrea să îl cunoască și nu este atât de îndrăgostită de Jador.

„Ea mi-a dat de înțeles că ar vrea să ne cunoaștem. Ea și cu Alex vorbește. Dacă îl iubești pe Jador nu dai numărul tău de telefon. Si eu am vorbit cu ea în miezul nopții. Eu nu cred în sentimentele ei pentru Jador”, a spus Andrei despre Simina.

„Ea mi-a arătat mie conversațiile cu băieții. El i-a spus ei că vrea să o cunoscă. Nu mă deranjează că băieții s-au dat la el, pentru că sufletul ei e aici. Eu și de la distanță lupt cu ei”, a spus Jador, care este convins că sentimentele Siminei pentru el sunt puternice. „Eu i-am spus ei că trebuie să vină după mine și a zis da”, a mai povestit el.

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

„Mie mi-a spus că nu este de acord cu asta”, a intervenit Andrei.

„Nu este de acord, dar nu are de ales pentru că mă iubește”, a spus cântărețul sigur pe el.

Citeste si: Atingeri interzise între Daniel și Marina de la Puterea Dragostei! El a recunoscut tot: „Nopțile petrecute împreună...”

Jador i-a spus Siminei ce să vorbescă cu băieții

Nu doar că are mare încredere în iubita lui, ci știe despre conversațiile ei cu ceilalți concuernți care vor să o cunoscă și i-a spus cum să le răspundă. 

„Nu m-a deranjat că s-a dat la ea, oricum nu au nicio șansă. M-a deranjat că Andrei s-a băgat să mă vorbească pe mine de rău, că după patru ore... Sunt alții care își dau seama într-o secundă că se vor. Mi-a trimis printscreen-uri și cu Alex și mi-a povestit că băieții l-au pus să se dea la mine. I-am zis „spune-i că vrei sa te cunoști cu el și în afara emisiunii” Eu sunt un bărbat asumat și nu mă iau de o fetiță, de persoana pe care o am în suflet pentru că se dă cineva la ea. Asta ar însemna să mă cert în fiecaer zi cu ea. Nu e frumos cum a vorbit Andrei, ce a spus despre relația noastră. Nu ai cum să vorbști urât despre omul pe care ea îl place, o faci să se simtă indignată”, a mai declarat Jador în platoul emisiunii Teo Show. 

„Dar ea a spus că nu îl mai place, că nu îl mai vrea”, a intervenit Andrei. Jador a ținut, însă, să menționeze că Simina a spus acele cuvinte în timp ce ei erau certați și că acum concurenta a revenit la sentimente mai bune.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Atingeri interzise între Daniel și Marina de la Puterea Dragostei! El a recunoscut tot: „Nopțile petrecute împreună...”

Giannis Ploutarchos, cel mai iubit artist grec, așteptat la aeroport de Andreea Podărescu! Concert de zile mari de Valentine's Day, la București!

Reacția halucinantă a lui Daniel, fost concurent la Puterea Dragostei, când a fost întrebat dacă None are soție acasă

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Doliu imens în televiziunea din România! A fost găsit MORT. SOC total la Antena 1

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin s-a prăbușit. Vestea nopții de la Kremlin

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies