Andrei Ștefănescu a chemat o gravidă în studio, la 10 zile după ce s-a vindecat de COVID-19! Artistul face emisiuni în direct

Andrei Ștefănescu s-a întors în studio la câteva zile după ce s-a vindecat de COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Andrei Ștefănescu a revenit pe post la câteva zile după ce a fost exetrenat de la Matei Balș, colo unde a fost tarata de COVID-19. Solsitul trupei ”Alb Negru” prezintă în fiecare dimineață matinalul de la Antena Stars și are invitați în direct.

fara descriere

În urmă cu câteva zile, în studio a fost sportiva Anca Bucur, fostă Miss Fitness Universe, însărcinată în luna a 9-a. Din imaginile transmise în direct se vede că prezentatorul se află destul de aproape de femeia care urmează să nască peste doar câteva săptămâni.

Vindecat de COVID-19, Andrei Ștefănescu a chemat o gravidă în studio! Oficial, nu mai rperezintă un risc pentru ceilalți

Andrei Ștefănescu a fost declarat vindecat de COVID-19 și nu a rpimit din partea medicilor contraindicații legate de activitatea lui profesională. Teoretic, artistul a dezvoltat anticorpi care îl fac mai rezistent la o evnutală reîmbolnăvire însă au existat cazuri de persoane care au fost testați pozitiv la o perioadă după ce s-au vindecat. De asemenea, Andrei Ștefănescu nu mai este considerat ca fiind contagios, din moment ce a fost testat negativ.

fara descriere

Andrei Ștefănescu s-a externat în urmă cu o săptămână și jumătate, după 12 zile petrecute în spital. El spune că ar fi putut să plece acasă după 10 zile, însă a preferat să rămână încă două pentru a fi sigur că nu mai reprezintă un pericol pentru apropiații lui.

Citeste si: Andrei Ștefănescu s-a vindecat de coronavirus! Primele imagini surprinse în timp ce ieșea pe poarta spitalului

Citeste si: Scandal în showbiz! Olivia Steer, dată în judecată de Andrei Ștefănescu: „Cineva trebuie să îi pună stop doamnei”

Citeste si: Soția lui Andrei Ștefănescu răspunde acuzațiilor date de Olivia Steer: „Toți imbecilii...”

Vindecat de COVID-19, Andrei Ștefănescu a chemat o gravidă în studio! Și el s-a îndoit de existența virusului

„Sâmbătă dimineață am primit primul test negativ, iar luni mi-a venit al doilea test care a ieșit tot negativ. A fost o mare bucurie. Au fost zile grele, dar și utile pentru că am putut să văd ceea ce nu credeam. Știam că sunt oameni care nu cred, știam că sunt oameni care fac propagandă împotriva virusului.

fara descriere

Și eu, recunosc, uitându-mă la domnul Arafat, încercam să găsesc chestia aia care să mă facă să nu cred în virus. Viața și Dumnezeu m-au făcut să cred pentru că am avut aceleași îndoieli. Am crezut că nu mi se poate întâmpla mie”, a declarat Andrei Ștefănescu, la Antena 3.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate