Andy da de pământ cu Roxana de la Puterea dragostei la trei săptămâni de la bătaie! "Are mari probleme! Ar trebui să meargă la un control"

Andy nu uită și nu iartă prin ce stări a trecut cu Roxana la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Povestea de dragoste dintre Andy și Roxana la Puterea dragostei s-a terminat urât! Iubirea care i-a unit cândva pe cei doi frumușei ai show-ului s-a transfornat în repulsie unul față de celălalt, așa că, până la violență nu a fost decât un pas.

Este de notorietate faptul că la reîntoarcerea în emisiune, Andy și Roxana s-au certat că la ușa cortului, iar la un moment dat, situația a degenerat, ba chiar s-a ajuns și la bătaie. De altfel, Wowbiz.ro v-a  prezentat în premieră că după ce a fost înjurat de mamă, bărbatul a scuipat-o pe fostă iubită și a lovit-o cu piciorul.

Citeste si: Mara Bănică vrea să devină mamă pentru a doua oară!

Citeste si: Despărțire-șoc la Puterea Dragostei! Adelin și Ștefania nu mai sunt împreună

Citeste si: Andy de la "Puterea Dragostei" și Dani Mocanu, anunțul pe care îl aștepta toată lumea. Fanii emisiunii, în extaz

fara descriere

Andy a șocat cu afirmațiile despre Roxana la Puterea dragostei! ”Doamne, ce este cu fata asta!?” 

Inițial, tânărul a regretat gestul, dar, recent, Andy a șocat cu afirmațiile despre Roxana la Puterea dragostei. ”Are niște probleme, cred eu, de ordin psihic, chiar i-am spus și lui None lucrul acesta atunci când era în casă. Spun așa ceva, fiindcă mă bazez pe faptele ei. Ne lăsa cu gură căscata uneori prin felul ei de a fi! Îmi ziceam, Doamne, ce este cu fata asta!? Ar trebui să meargă la un control. Stările ei nu erau în regulă", a comentat Andy, completat de None."Roxana are probleme de comportament, acum râde, acum plânge. De aceea, eu când am cunoscut-o la începutul competiției, am decis să mă retrag, mi-am zis că nu e de mine, ca nu este ceva în regulă", a declarat None pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate