Andy de la Puterea dragostei, adevărul despre boala mamei lui! ”A contactat o bacterie”! Detalii exclusive

Andy Adetu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Andy Adetu s-a numărat printre cei mai îndrăgiți concurenți din casa Puterea dragostei! Relația cu năbădăi avută cu Roxana l-a adus în prim-plan și multe fete și-ar fi dorit să intre sho numai pentru el!

Din păcate, în gala trecută, Andy a fost nevoit să iasă din competiție, intrucât, mama lui se confrunta cu grave probleme de sănătate! De altfel, femeia a intervenit telefonic în formatul amoros și i-a rugat pe concurenți să îl voteze pe fiul ei să părăsească, pentru o perioadă cel puțin, casa!

”E decizia lui dacă vrea să plece din competiție. Eu îl iubesc foarte mult, l-am crescut singură, am investit în el și m-am sacrificat să ajungă așa. Dacă băieții și fetele vor să îl voteze să vină acasă, ar face bine! Să aibă grijă de mine, dar nu vreau ca Andy să facă în așa fel încât să fie descalificat. Nu vreau așa ceva”, a spus doamna Angelica Adetu.

Citeste si: Raluca de la „Puterea dragostei” a făcut o criză de gelozie: „O să uiți totul”

Citeste si: Daniel și Plușica de la Puterea Dragostei formează, în sfârșit,un cuplu? Fotografia cu ei vorbește de la sine: „Tu ești marele meu premiu”

Citeste si: Andy a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Simina! "Asta știam doar noi!"- Ce au făcut cei doi concurenți de la Puterea Dragostei când nimeni nu i-a văzut: "Jador era acasă"

Andy de la Puterea dragostei are mama bolnavă! ”Avea nevoie de un ajutor din partea mea” 

La scurt timp de la eliminare, reporterii WOWbiz.ro au venit în premieră cu detalii legate de faptul că Andy de la Puterea dragostei are mama bolnavă! Mai mult, chiar tânărul a explicat întreaga situație și ce se întâmplă în aceste momente cu femeia. ”În urmă cu ceva vreme, mama a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată! Medicii și-au făcut bine treaba, însă problemele pentru ea au intervenit ulterior. A contactat o bacterie din spital și s-a simțit din ce în ce mai rău! Avea nevoie de un ajutor din partea mea, cel puțin moral! De aceea, am și venit acasă. Acum, din fericire, este mai bine și pot spune că m-am liniștit! A trecut ce a fost mai dificil și starea sa este stabilă”, a spus Andy, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: