Angela, o tânără polițistă, a pierdut lupta cu cancerul. Boala crâncenă i-a luat viața la 31 de ani: ”Drum lin către îngeri”

O tânără polițistă din Sighetu Marmației s-a stins din viață din cauza unei boli foarte grave! Colegii din Poliție i-au transmis mesaje de adio!

Angela

Angela

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Doliu în Ministerul Afacerilor Interne! Angela, o polițistă din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, s-a stins din viață la doar 31 de ani. Tânăra a fost diagnosticată cu o boală grea și din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Om al legii, Angela a avut parte de clipe îngrozitoare din cauza bolii, care a măcinat-o ușor, ușor, iar mai apoi i-a luat viața. 

Citeste si: Copiii Larisei Drăgulescu, infectați cu COVID-19. Au ajuns de urgență la spital: ”A venit ambulanța și nu au știut nici ei ce să facă”

Reprezentanții Sindicatului Europol și-au luat ramas bun pe pagina lor personală de socializare și au transmis un mesaj de adio după aflarea teribilei vești. " Ne luăm rămas bun de la colega noastră Angela, polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După o luptă aprigă cu o boală nemiloasă, aseară corpul acesteia a cedat. În urmă au rămas un soț și o familie îndurerată și un colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică. Drum lin către îngeri, Angela!", au transmis reprezentanții Sindicatului Europol.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: După Cristina Șișcanu, toată familia a fost infectată cu COVID! Părinții vedetei au început să se simtă rău: "Sper să trecem cu bine"

Angela, o tânără polițistă, a pierdut lupta cu cancerul

Angela, o tânără polițistă, a pierdut lupta cu cancerul

[Sursa foto: PixaBay]

Angela a murit din cauza unei boli grave

Angela avea cancer de col uterin cu metastază pulmonară și a urmat un tratament la o clinică din Turcia. Costurile tratamentulu iau fost foarte mari, iar familia și colegii tinerei au făcut tot posibilul pentru a strânge banii necesari și pentru a o salva.

Din păcate, Angela și-a pierdut viața.

" Angi suferă de cancer de col uterin cu metastază pulmonară pentru care are nevoie urgent de tratament la o clinică din Turcia, însă costurile sunt extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei. Numai primele 6 procedee pe care trebuie să le urmeze ajung la suma de 30.000 de euro plus la care se vor adăuga și alte investigații medicale.

Pentru că dar din dar se face rai, haideți să dăm o mână de ajutor acestei familii greu încercate și să redăm zâmbetul colegei noastre", povesteau colegii Angelei pe rețelele de socializare, în martie anul trecut.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies