Antonia a fost operată de urgență! În ce stare se află artista: ”Regret că...”

Cântăreața Antonia a fost operată de urgență în urmă cu câteva zile. Nimeni nu știe diagnosticul sau cum a decurs operația.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

fara descriere


In articol:

Antonia a fost operată de urgență acum câteva zile, dar numai cei apropriați artistei cunosc motivul. Iubita lui Alex Velea și-a anunțat de curând fanii că nu va putea susține un concert din cauza problemelor medicale și a operației.

Operația Antoniei a fost făcută în secret

Nimeni nu știe diagnosticul Antoniei, în afară de cei dragi, care i-au fost alături în cele mai grele momente. Opreația a fost ținută secret până în acest moment. Vedeta a anunțat că nu va putea să suțină un concert, care era program peste două zile într-un club din Constanța.

Citeste si: Câți bani au primit Velea și Abi de la Youtube să se certe? Am aflat cine a câștigat meciul și cu cât s-au îmbogățit protagoniștii

Citeste si: Abi Talent a ieșit la mall și nu l-a urecheat nimeni! Ce a făcut ”Regele României” când s-a trezit cu câțiva copii care i-au cerut un selfie? VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: În plin scandal cu Abi Talent, Alex Velea a dat lovitura! Ce și-a cumpărat artistul cu 500.000 de euro

“Regret că nu ma pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a transmis Antonia.

Mesajul a fost transmis de reprezentanții clubului în care urma să cânte artista. Concertul va fi reprogramat, iar Antonia va sta în repaos două săptămâni.

fara descriere

Drama neștiută a cântăreței Antonia. Prin ce clipe grele a trecut artista

Antonia a trecut prin momente dificile în copilărie, când a aflat că cel căruia îi spunea "tată" nu era de fapt părintele ei biologic.

Chiar și după ce a aflat acest adevăr dureros, nu a dorit să își întâlnească tatăl biologic, motiv pentru care nici până astăzi cei doi nu se cunosc.

”Antonia a crescut în America. Am plecat când avea ea 5 anișori cam așa, până atunci noi am călătorit prin Europa, am locuit 1 an în Norvegia, 1 an în Elveția, 1 an în Germania, 1 an în Anglia. Am fost cu fostul meu soț, tatăl Antoniei. Pentru noi a fost așa o aventură, hai să încercam ceva nou. Am plecat mai mult pentru a-i oferi ei un viitor mai bun. Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, a mărturisit mama Antoniei în cadrul unei emisiuni tv, potrivit voxbiz.ro.

fara descriere

Această experiență a făcut-o să realizeze cât de importantă este viața de familie. Ca dovadă stă chiar familia pe care o are cu iubitul ei, Alex Velea, și cei doi copii ai lor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate