Antonia, adevărul despre operație: „Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie”

Antonia a trecut de curând printr-o intervenție chirurgicală despre care toată lumea ar fi vrut să afle mai multe. Artista s-a operat în secret și a oferit primele declarații despre operație abia aseară.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Antonia este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi și i-a băgat în panicp pe fani când au aflat că frumoasa artistă a ajuns în mare secret pe masa de operație. S-au specușat tot felul de zvonuri în mass media și s-au lansat tot felul de ipoteze, așa că Antonia a spart gheața aseară și a oferit primele declarații despre operație. 

Citeste si: Declaraţie incendiară a lui Alex Velea: „Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley”

Citeste si: Motivul pentru care Antonia a ajuns pe masa de operație. Artista a întâmpinat probleme după ce l-a născut pe Dominic

Citeste si: Antonia e frumoasă, dar mama ei e și mai și! Uite ce mamă superbă are! Zici că îi e soră

Antonia a recunoscut că s-a operat la sâni

Antonia nu a vrut să dea foarte multe detalii despre operația pe care și-a făcut-o de curând, dar valul de mesaje din partea fanilor au făcut-o să recunoască. Artista a făcut mai multe instastory în care a explicat de ce a recurs la operație și a menționat că nu vrea să mai primească mesaje legate de acest subiect. 

fara descriere

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!” a spus Antonia, pe contul său de Instagram.

fara descriere

După aceste declarații, Antonia a dat-o în glumă și a spus că mai are un sân la spate. 

„Aș vrea să vă spun că mi-am mai pus un sân aici la spate, dar pe ăla vi-l arăt mai târziu, nu acum”, a mai spus Antonia, ironică. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate