Antonia, cel mai influent român pe Instagram, în 2021! Anamaria Prodan e cea mai urmărită mamă! Surprize mari în topul influencerilor din România, pe anul acesta!

Antonia este cel mai influent român de pe Instagram, într-un top alcătuit de compania StarNgage.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Surprize mari în topul celor mai puternici influenceri din România pentru anul 2021. Vedete ale Instagramului precum Cristina Ich (influencerul anului 2020 conform E! People’s Choise), Alina Ceușan sau Bianca Adam Tequila nu au prins nici măcar top 30!

Antonia, Delia și Dorian Popa, cei mai urmăriți români pe Instagram

În clasamentul celor de la StarNgage.com, Antonia este considerată cea mai influentă personalitate din România, cu 2,7 milioane de urmăritori și o rată de engagement de 1,80%. Argintul este al Deliei, care la același număr de abonați, are un engagement mai mic (0,50%) iar locul 3 a fost adjudecat de Dorian Popa, cu 2,4 milioane de urmăritori dar cu un nivel ridicat al engagementului, 3,30%.

Citeste si: Like Creața a rămas însărcinată, la scurt timp după ce a născut, lucru nerecomandabil după cezariană. Vedeta a tras sperietura vieții ei când a aflat: ”M-am jucat de-a Dumnezeu fără să vreau”

Delia Matache

Delia are la fel de mulți urmăritori ca și Antonia

Următoarele locuri sunt ocupate de Smiley (2 milioane urmăritori), Alina Eremia (2 milioane urmăritori) și Andreea Mantea (1,8 milioane urmăritori) iar ultimii clasați în top 10 sunt: Adelina Pestrițu (1,8 milioane urmăritori), Selly (1,8 milioane urmăritori), Simona Halep (1,6 milioane urmăritori) și Andreea Bălan (1,5 milioane urmăritori).

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Cristina Ich, abia pe locul 45, dar cu cel mai mare engagement

Gina Pistol, iubita lui Smiley, se află pe locul 14 (1,4 milioane urmăritori și engagement 1,00), chiar în spatele lui Mihai Bendeac (1,4 milioane urmăritori și 1,90% engagement), Lidia Buble este pe locul 16, Lora pe 18, Speak pe 20, Bianca Drăgușanu pe 21, Anda Adam pe 25 și Cătălin Botezatu pe 29, cu 1,1 milioane urmăritori.

Citeste si: Laura Giurcanu și Cezar, fostul ei logodnic, sunt din nou împreună?! Imaginile care trădează o posibilă împăcare

Votată influencerul anului 2020, Cristina Ich a prins abia locul 45, cu 776,9 mii urmăritori dar cu un engagemen uriaș (6,50%), Alina Ceușan este pe locul 34 cu 1 milion de urmăritori și engagement 2,40%. O altă vloggeriță celebră, Bianca Adam alias Tequila este pe 31 cu 1,1 milioane urmăritori și 1,50% engagement.

Bianca, pe locul 1 la ”Artă”. Tânăra care era să se aleagă cu dosar penal pentru că s-a îmbrăcat în polițist și a dirijat circulația conduce la ”Automobile”

Cele mai urmărite conturi de Instagram înregistrate la categoria Artă sunt cele ale Biancăi Drgușanu, a lui Mimi MP și al Alexiei Eram.

La secțiunea ”automobile”, primul loc este ocupat de Noemi Demeter, tânăra sexy care a intrat în atenția autorităților după ce s-a îmbrăcat în costum de polițist și a început să dirijeze circulația. Întâmplarea i-a adus 224.000 de urmăritori și un engagement de 0%.

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu conduce la secțiunea ”Celebrități”

Adelina Pestrițu este cea mai urmărită româncă la secțiunea ”celebrități”, Ella Popescu este prima la ”cooking”, Laura Giucanu conduce la ”design” iar Anamaria Prodan este cea mai urmărită mamă de pe Instagramul românesc, cu 762.000 de urmăritori și o rată a engagementului de 1,30%.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies