Antonia o să turbeze când o să afle asta! Alex Velea a mărturisit că a făcut sex cu peste 50 de femei!

Alex Velea a mărturisit că a făcut sex cu peste 50 de femei până la 20 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Velea a mărturisit că a făcut sex cu peste 50 de femei, într-un interviu pe care l-a dat în 2010. Velea, care a revenit în prim-plan la începutul anului, datorită scandalului cu Abi Talent, a fost întrebat dacă a înşelat vreodată. (vezi cum i-a jignit Abi Talent pe concurenţii de la Puterea dragostei)

Citeste si: Un nou scandal explodează în showbiz după Alex Velea-Abi Talent! E război total între doi rapperi români! Sișu Vs El Nino: ”M-a făcut boschetar”

Citeste si: Abi Talent, selfie revoltător la mormântul unui mare teolog ortodox! Cine a fost preotul care se odihnește aici?

Citeste si: Abi Talent nu a fost niciodată umilit în asemenea hal! Un manelist l-a făcut praf pe rivalul lui Alex Velea / Video

„Din păcate, da. Şi regret foarte mult. Nu am fost un sfânt, dar am fost un bărbat fidel. O singură dată am greşit şi chiar îmi pare foarte rău. Eu am iubit foarte mult, dar am şi suferit ca un câine când am fost părăsit”, a mărturisit cântăreţul.

fara descriere

Alex Velea a mărturisit că a făcut sex cu peste 50 de femei: "Eram înnebunit să fiu cu cât mai multe"

“Care e cel mai ciudat loc în care ai făcut sex?”, a fost chestionat Velea. „Aici m-aţi prins… am făcut sex în curtea şcolii când eram mic şi teribilist! Atunci mi s-a părut foarte excitant, dar acum nu aş mai face aşa ceva.”Cum a fost prima ta experienţă sexuală?”, a fost o altă întrebare. “Aveam 16 ani şi am avut ceva emoţii, dar m-am descurcat mai mult decât onorabil! Pe ea am minţit-o că am experienţă… mi-a ieşit pentru că nu s-a prins că eram virgin.”, a răspuns Velea.

“Pe la 18-20 de ani eram înnebunit să fiu cu cât mai multe fete… Cred că am făcut sex cu peste 50! Dar eram un copil, acum vreau o relaţie stabilă şi o familie. Ai înşelat vreodată? Din păcate, da. Şi regret foarte mult. Nu am fost un sfânt, dar am fost un bărbat fidel. O singură dată am greşit şi chiar îmi pare foarte rău. Eu am iubit foarte mult, dar am şi suferit ca un câine când am fost părăsit.”, a dezvăluit Velea care, la acea vreme, o ceruse de soţie pe Ana. Ulterior, a divorţat de ea şi s-a însurat cu Antonia.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate