Vedete

Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea: „Nu m-a chemat să-i fiu slugă!” Ce a spus Daniel Dobre despre comportamentul ei

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep a vorbit despre relația pe care o are cu tenismena și despre comportamentul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Simona Halep este o foarte bună tensimenă dar, de-a lungul timpului, s-a vorbit despre faptul că nu a avut tot timpul cea mai bună relație cu antreonorii ei, excepție făcând Darren Cahill, caer i-a răma aproape timp de trei ani.

Acum Simona Halep îl are ca antrenor pe Daniel Dobre, dar o scenă petrecută în timpul meciului cu Wang, la Miami, a atras atenția. „Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi. Să fie mai energici băieţii ăia acolo", a reproşat atunci Simona Halep.

Citeste si: Puterea Dragostei: Bogdan Mocanu a luat atitudine și a umilit-o grav pe Roxana! Ce crede, cu adevărat, despre ea: „Te împart alții”

Citeste si: Teoria șocantă despre incendiul de la Notre Dame! ”Îngerii”care protejau catedrala au fost luați cu câteva zile înainte

Citeste si: Sanda Țăranu, operată de urgență! Ce diagnostic a primit celebra prezentatoare: „La nici două minute a venit lângă mine o doamnă”

Antrenorul Simonei Halep, adevărul despre incident

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a negat că ar fi vreo problemă între el și marea sportivă.

"Simona nu m-a chemat acolo să fiu slugă, cum s-a scris, ci ca pe o persoană pe care o respectă. Nu a fost efectiv nicio problemă între mine şi ea la acel moment", a declarat Daniel Dobre pentru treizecizero.ro

"În momentul în care ea alege nişte oameni cu care să lucreze, se poartă frumos cu ei. În acelaşi timp, îţi şi cere să fii 100% implicat acolo. Până la urmă, dacă stai să te gândeşti, ea e cea care aleargă prin soare şi cea care suportă multe lucruri. Dar întotdeauna este acolo pentru tine. Dacă ai nevoie de ceva, vorbeşti cu ea. Chiar dacă îi necesită timp sau energie, ea încearcă să facă lucrurile alea ca să te simţi tu bine. Ca atare, dacă ţi-a cerut ceva sau dacă s-a supărat, nu o face să te jignească pe tine", a mai spus Dobre.

Galerie foto  Urmatorul articol