Anunț STB! Ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu transportul în comun

STB a transmis un nou comunicat. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu transportul în comun.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

STB, fost RATB, a transmis un comunicat în ceea ce privește desfășurarea transportului în comun în următoarea perioadă în București. Astfel că Primăria Capitalei va suplimenta cu 10% numărul tramvaielor.

”Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport București - STB SA, va suplimenta cu 10 la sută numărul tramvaielor de pe liniile 21 și 32, ajungându-se la o capacitate de transport adecvată, crescând astfel confortul călătorilor.

Astfel, începând cu data de 25 noiembrie 2019, pe cele două linii foarte solicitate, numărul tramvaielor va crește - la 19 tramvaie pe linia 21 și la un număr de 22, pe linia 32 - iar timpul de așteptare în stații va scădea în mod corespunzător.

Cele două linii beneficiază, parțial, de cale proprie de transport, însă, din cauza indisciplinei șoferilor, în mod frecvent vehiculele acestor linii sunt întârziate, blocate sau deviate.

STB SA face apel la toți participanții la trafic să acorde întâietate mijloacelor de transport în comun, respectând în acest fel reglementările în vigoare și publicul călător”, este primul comunicat transmis astăzi.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Ce studii are de fapt Viorica Dăncilă și ce note a luat în facultate! Adevăratul motiv pentru care a șocat că nu a știut formula pentru aria cercului

Citeste si: Lovitură de teatru în cazul crimelor din Caracal! Au fost descoperite pe câmp două cranii și oase

Citeste si: O femeie a mers să-și pună unghii false, dar a fost la un pas să rămână fără degete! I s-au umflat și sunt pline cu puroi

Comunicat STB - Stații suplimentare

”Începând cu data de 22.11.2019, se înființează stații noi pe Șos. București-Ploiești, pentru liniile regionale care funcționează și pe această arteră.

Astfel:

Autobuzele liniei regionale R441 vor efectua opriri și în stațiile „Gara Băneasa”, „Pod Băneasa” și „Institutul Meteorologic”, pe ambele sensuri.

Autobuzele liniilor regionale R442 și R443 vor efectua opriri și în stațiile „Gara Băneasa” și „Pod Băneasa”, pe ambele sensuri.

Autobuzele liniilor regionale R444, R446, R448 și R477 vor efectua opriri și în stațiile „Gara Băneasa”, „Pod Băneasa” și „Aleea Privighetorilor”, pe ambele sensuri.

Autobuzele liniei regionale R447 vor efectua opriri și în stațiile „Gara Băneasa” și „Pod Băneasa”, doar pe sensul spre terminalul Piața Presei”, este al doilea comunicat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri care a fost consilier la Guvern! Sînziana a lucrat în acelaşi minister ca şi Irina Tănase!

Alertă în Olt! Două cranii umane au fost găsite pe un câmp

Un elev din Brașov a fost bătut de profesor până a făcut pe el, dintr-un motiv cu totul halucinant

Sfârșit crunt pentru o adolescentă de 13 ani însărcinată, răpită și violată de șase bărbați

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies