Anunțul oficial despre starea lui Emil Constantinescu

Emil Constantinescu a ajuns în cursul zilei de azi la spitalul Elias din București pentru analize de rutină.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

După ce s-a speculat că fostul președinte al României ar fi fost spitalizat din cauza unor dureri abdominale, reprezentanții cabinetului său au făcut declarații oficiale.

Citeste si: Emil Constantinescu, la spital! Care este starea fostului președinte

Emil Constantinescu s-a prezentat la spitalul Elias din București pentru investigații de rutină, după ce în urmă cu puțin timp contractase o gripă.

Anunțul oficial despre starea lui Emil Constantinescu

„Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă, nu a fost 'spitalizat de mai multe ori', aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o”, se arată într-un comunicat oficial transmis de cabinetul lui Emil Constantinescu.

Ce pensie are fostul președinte al României Emil Constantinescu

Am aflat ce pensie are fostul președinte al României, Emil Constantinescu.

Citeste si: Imagini fabuloase cu fostul președinte al României înconjurat de o liotă de SPP-iști! Toată lumea îl dădea dispărut pe Emil Constantinescu, dar noi l-am surprins la… cumpărături

Citeste si: Ce bogata este fiica fostului presedinte Emil Constantinescu! Norina este consilier economic la Roma! | EXCLUSIV

Citeste si: Am aflat cine este unicul presedinte al Romaniei pe care l-a sustinut Stela Popescu: "A facut singurul clip politic din viata ei!”

Fost șef de stat, Emil Constantinescu a ieșit la pensie și s-a retras și din lumina reflectoarelor. Veniturile pe care le are, de când este pensionar, sunt considerabile. Fost cadru didactic la Universitatea București și președinte al României în perioada 1996-2000, Emil Constantinescu are două pensii.

Pensia pe care o încasează Emil Constantinescu pentru activitatea sa de profesor universitar și rector la Universitatea București este de 5.000 de lei. Ca fost președinte al României, fostul politician mai ia o indemnizație lunară de 8.367. În total, Emil Constantinescu are venituri lunare de aproximativ 13.000 de lei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate