Apel disperat în Argeș! Un măgăruș a fost dat afară de stăpân și se plimbă pe străzi fără apă și fără mâncare

Un măgăruș din Slobozia a fost abandonat pe străzi de stăpânul lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cristina, o tânără din Argeș, a decis să ceară ajutorul oamenilor cu suflet mare de pe Facebook, după ce a văzut un măgăruș plimbându-se pe străzi.

„Bună seara. E prima oară când postez aici. Nu știu unde sa cer ajutor pentru un biet măgăruș care umbla pe străzile din Slobozia (Argeș ). Este alungat de ceva timp de stăpân și nimeni nu îl ajută. Dacă se găsește cineva sa îl ajute, pentru ca vine iarna și nu o sa aibă niciun adapost... Eu nu sunt din acest sat, dar poate totuși cineva îl poate ajuta, va rog😞🙏”, a scris femeia pe un grup de Facebook, în sprenața că un localnic îl va lua pe bietul animal acasă.

Citeste si: O mireasă a anulat nunta din cauza cavalerului de onoare! Nu voia sub nicio formă ca el să apară în fotografii: „Nu mă pot opri din plâns”

Citeste si: Panică la un liceu din Capitală. O elevă a dat cu spray paralizant în clasă. Ce s-a întâmplat cu elevii care erau în clasă în acel moment

Citeste si: Cazul fetiței de zece ani care a fost răpită de pe o stradă din Brăila stârnește reacții furibunde! „A strigat după ajutor. Trecătorii s-au prefăcut că nu văd și nu aud nimic”

Cum au reacționat oamenii

Anunțul făcut de Cristina a fost redistribuit de peste 1400 de ori pe Facebook. Mulți dintre cei care au văzut fotografiile cu măgăruțul au fost revoltați de festul stăpânului de a-l lăsa în frig, fără apă și fără mâncare, și au rugat-o pe femeie să-l ia la ea acasă până când va apărea un potențial stăpân pentru el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate