Apropieri incredibile între Smiley şi o super vedetă din România! Cântăreţul a strâns-o în braţe şi s-a uitat cu jind în decolteul ei! Avem imagini exclusive!!!

La unul dintre cele mai importante evenimente ale săptămânii trecute, Smiley si Loredana au şocat pe toată lumea prezentă prin gesturile tandre facute.

Autor: C.I., G.C.

Surpriză uriaşă la Premiile Radar de Media! Venit pentru a-şi lua cele două distincţii de la categoriile ”Cel mai bun cuplu de prezentatori” şi ”Cea mai bună melodie a anului”, cântăreţul a intrat în atenţia papatrazzilor prin atitudinea lui de dincolo de scenă!

Smiley s-a apropiat de o altă femeie! Doar Gina Pistol nu mai este în peisaj!

Relaxat ca de obicei, şi fără parteneră de viaţă, căci din ultimele informaţii, Gina Pistol pare a fi istorie, artistul a stat, aproape toată seara, cu...Loredana

Groza!!! (toată lumea a văzut cearta dintre Andra şi Tudor Chirilă la TV! ce s-a întâmplat însă la pauză între ei)

Mai mult, din felul în care s-a comportat, cei prezenţi la gală au spus clar! ”Smiley s-a apropiat de o altă femeie”, şi fără exagerare, pentru că minute bune, cântăreţul a strâns-o în braţe pe Lori, şi-au şoptit reciproc ceva cuvinte la ureche, iar el nu a scăpat ocazia să se uite în decolteul generos al celebrei blonde! Iar imaginile surprinse vorbesc de la sine! Acum,

totuşi, să nu se înţeleagă greşit! Adevărul poate fi cu totul altul! Dacă vedetele au stat atât de mult una cu cealaltă, şi atât de apropiate, cine ştie ce le lega! Tindem să credem că depenau amintiri de la emisiunea de talente unde ambii au fost juraţi ani de zile şi în care s-au înţeles de minune!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu il desfiinteaza pe Smiley! Ce spune despre sacourile preferate ale solistului. "Vii cu haina sifonata si cu parul deranjat?"

Smiley si fratele lui, Filip, interviu la dublu pentru Teo Show

Cati bani trebuie sa dai daca vrei sa te plimbi cu iahtul alaturi de Adriela, fosta favorita a lui Smiley!

Alexandra Stan, declarații despre ceea ce se întâmplă între ea și Zanni: „Cu siguranță este o conexiune”

Nouă lovitură pentru Elena Udrea! DNA a făcut anunțul de urgență

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Dosarele X într-o comună din Iași. A murit și după cinci ani și-a schimbat buletinul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies