Armata ucraineană: Militarii de pe Insula Șerpilor sunt în viață! Se așteaptă confirmarea oficială

Militarii trimiși să apere Insula Șerpilor ar fi supraviețuit atacurilor armatei ruse.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

La scurt timp de când președintele Ucrainei a anunțat că soldații care au păzit Insula Șerpilor au decedat în urma confruntărilor cu rușii, Marina Forțelor Armate din Ucraina a transmis că militarii ar putea fi în viață, ținuți în captivitate.

Citeste si: EXCLUSIV! Ucraina vrea de urgență în Uniunea Europeană! Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Austria: „Este o situație fără precedent!”

Militarii care apărau Insula Șerpilor ar putea fi în viață, anunță armata ucraineană 

Marina Forțelor Armate din Ucraina a transmis luni, prin intermediul unui comunicat, că soldații care apărau Insula Șerpilor ar putea fi în viață, notând faptul că a primit informații potrivit cărora cei 82 de militari au supraviețuit atacurilor armatei lui Putin. Conform CNN, soldații ar fi respins două atacuri ale rușilor, dar în cele din urmă au fost forțați să se predea „din cauza lipsei de muniție”.

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mai mult, aceeași sursă subliniază faptul că presa din Rusia a surprins sosirea militarilor ucraineni la Sevastopol și Crimeea, acolo unde ar fi ținuți captivi.

Marina Forțelor Armate din Rusia a anunțat că militarii ar fi supraviețuit atacurilor armatei ruse

Imagine cu caracter ilustrativ

[Sursa foto: Shutterstock]

Ultima înregistrare cu soldații de pe Insula Șerpilor, devenită virală

În urmă cu câteva zile, în spațiul public a apărut o înregistrare tulburătoare cu momentul în care rușii au atacat Insula Șerpilor.

"Aceasta este o navă de război militară. Aceasta este o navă de război militară rusă. Vă sugerez să vă lăsați armele și să vă predați pentru a evita vărsarea de sânge și victime inutile. În caz contrar, veți fi bombardați!", se aude pe înregistrare. "Navă de război rusească, du-te d***u!”, ar fi fost răspunsul unuia dintre soldații ucraineni, care a refuzat sfidător să renunțe la teritoriu.

Citeste si: Românii să părăsească Rusia, este anunțul făcut de Ministerul Afacerilor Externe!

Imediat după ce confruntarea dintre ucraineni și ruși a fost făcută publică, președintele Volodimir Zelenski a transmis că toți militarii au fost uciși în ambuscadă. Acum, Marina Forțelor Armate din Ucraina urmează să verifice dacă, într-adevăr, informațiile primite, potrivit cărora militarii de pe Insula Șerpilor au supraviețuit, sunt adevărate.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu pandemia de coronavirus după ce a izbucnit războiul între Rusia și Ucraina? Raed Arafat: „Norocul nostru”

Letonia intră în războiul dintre Ucraina și Rusia! S-a votat deja în Parlament! Ce urmează?!: „Pentru securitatea noastră”

Klaus Iohannis, discuții urgente cu Joe Biden! Urmează un răspuns comun al aliaților SUA, după invocarea unui Al Treilea Război Mondial

Zodiile vor primi o veste importantă astăzi, veste pe care o așteptau de ceva timp

Au căzut de acord! Rusia și Ucraina au bătut palma pe loc. S-a întâmplat azi, 28 iunie

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Compania care cumpără aplicația de socializare a lui Trump a avertizat că afacerea se va prăbuși

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies