Arthur de la Ceptura a dezvăluit câți bani câștigă pe lună! Celebrul personaj care și-a demolat singur casa, afectat grav de pandemie

Arthur de la Ceptura a dezvăluit care sunt sursele lui de venit și câți bani face pe lună.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Arthur de la Ceptura, personajul viral devenit celebru după ce și-a demolat casa accidantal, în timp ce încerca s-o transforme în discotecă, a dezvăluit câți bani face pe lună.

fara descriere

Arthur spune că muncește cu ziua la un consătean care are foarte multă viță de vie și care-l plătește cu 50 lei pe zi, fără mâncare. La acești bani se adaugă și pensia pe caz de boală a iubitei lui Arthur, Ramona. Deși bolnavă, aceasta îl mai însoțește la muncile câmpului.

În pandemie, Arthur trăiește din pensia iubitei

fara descriere

”Pensia Ramonei este de 375 lei. Eu muncesc cu ziua, sunt zilier profesionist, dar nu pot să mă mai duc acum, cu pandemia asta. Fac câte 50 lei pe zi. Așa se plătește la noi, la Ceptura, ziua de muncă. O mai iau și pe Ramona cu mine, să mă ajute, când e foarte aglomerat cu vița de vie. Atunci nu pot să scot 1-2 hectare singur așa că o iau și pe Ramona.

Citeste si: Un celebru vlogger român a rămas izolat în orașul traficanților din Columbia! Cătălin: ”Încerc să-mi calculez riscurile”

Citeste si: Arthur de la Ceptura, coșmar în autoizolare! Soția lui a făcut febră mare, tușește și nu se poate ridica din pat! În plus, Ramona este epileptică și nu mai are medicamente

Citeste si: Arthur de la Ceptura a rămas fără curent și a legat prizele la o baterie! Cum arată casa ”inteligentă” a celebrului personaj?

Muncesc de luni până sâmbătă când e vremea bună. Gândiți-vă că ăsta are 8 hectare de vie. Cam 10 milioane pe lună fac (1.000 lei)”, a povestit Arthur de la Ceptura pe canalul de Youtube Răzvan Anghelescu – Vax Populi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate