Au crescut la casa de copii, iar acum și-au cumpărat mașină de 4 milioane de dolari! Frații Tate au dat lovitura

Frații Tate, Andrew și Tristan, au avut, așa cum au recunoscut-o și ei, o copilărie cât se poate de dificilă, adeseori fiind nevoiți, din cauza problemelor financiare, să locuiască în adăposturile pentru copii.

Autor: Calin Perian

In articol:

Tristan și Andrew Tate sunt, acum, multimilionari și derulează afaceri care îi îmbogățesc pe zi ce trece. Își permit mai orice, iar felul în care epatează cu sumele uriașe pe care le cheltuiesc pentru capriciile lor atrag femeile ca un magnet.

Citeste si: Tristan Tate, dat de gol de o femeie! A revenit la fosta iubită?

Cu toate acestea, recunoaște Andrew Tate, în copilărie nu au fost rare momentele în care au locuit în cămine pentru oameni fără adăpost, loc în care se bucurau măcar de o masă caldă, iar primii bani pe care i-a făcut au fost câștigați în momentul în care, întâmplător, a ajuns în ring. ”Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit. Eram atât de sărac că nu îmi puteam plăti nici măcar chiria.(...) Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar. Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el. Când am acceptat să mă bat, cel care organiza lupta mi-a spus că cel care câștigă ia toți banii, iar pierzătorul nimic. Am fost de acord.

Tristan m-a întrebat de ce fac asta, mi-a spus că nu ne putem permite să plătim chiria și dacă pierd e și mai rău”, povestește Andrew Tate despre momentul în care a început să facă bani.

Fratii Tate
Fratii Tate, in copilarie, la casa de copii. Acum, milionari

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

Citeste si: Distracție maximă pentru un fost de-al Biancăi Drăgușanu! Tristan Tate s-a sărutat pasional cu o cunoscută dansatoare la bară, pe versurile melodiei „Ți-am dat un inel”

Acum însă, cei doi frați Tate par să trăiască pe picior mare, afacerile din domeniul videochat-ului și speculațiile cu criptomonede făcându-i să își permită nu mai puțin de 16 supermașini. Iar ultimele dintre acestea, un McLaren 765LT a plătit ”modica” sumă de 400.000 de dolari și un Bugatti Chiron a scos din conturile familiei nu mai puțin de 4 milioane de dolari, sunt pe cale să completeze garajul familie. De altfel, deja, McLaren-ul a ”ajuns” la cei doi frați Tate, iar în primăvară urmează să se alăture și cea mai scumpă mașină din lume.

Citeste si: Tristan Tate, implicat în războiul politic al momentului! Ce spune despre alegerea lui Trump din SUA

Bianca Drăgușanu, relație ratată cu Tristan Tate

“Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nici o situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul”, spunea Bianca Drăgușanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, în 2018, iar prietenele ei se înghesuiau să spună amănunte picante despre despărțirea lor.

Tristan Tate
Tristan Tate se distreaza cum poate mai bine

“Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! (…) Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”, au povestit apropiatele Biancăi Drăgușanu despre despărțirea de Tristan Tate.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, iubește din nou! S-a cuplat cu o puștoaică sexy

Frații Tate, derapaj incredibil la adresa unei femei pe care au invitat-o la distracție la piscina vilei lor

Cobra Tate, reținut pentru trafic de droguri și omor. Primele declarații despre scandal: „Vând mici, asta fac”

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu e asaltat de oameni care îi cer bani cu împrumut în timpul pandemiei de coronavirus: “Starea de urgență m-a afectat și pe mine, a trebuit să-mi...

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Cine va câștiga războiul din Ucraina. BĂTĂLIA TANCURILOR, defavorabilă lui Putin

Cobra Tate, reținut pentru trafic de droguri și omor. Primele declarații despre scandal: „Vând mici, asta fac”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies