
kanald.ro
Vedete
Înainte de Paște, Aurel Pădureanu și-a deschis sufletul și a povestit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro cum erau Sărbătorile acasă, alături de iubita lui soție Cornelia Catanga.
În 2023 s-au împlinit doi ani de la moartea marii artiste Cornelia Catanga, însă durerea din sufletul lui aurel Pădureanu nu o poate șterge sau vindeca timpul. La scurt timp după ce s-a ținut parastasul de doi ani, artistul ne-a povestit cum erau Sărbătorile Pascale în trecut, în familie și ce delicatese obișnuia Cornelia Catanga să gătească pentru masa festivă.
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au bucurat împreună de o familie superbă și un fiu minunat, care le-a moștenit talentul.
Paștele în familia lui Aurel Pădureanu și a Corneliei Catanga era o sărbătoare extrem de importantă. Artista era cea care se ocupa, în fiecare an, ca masa să fie perfectă, iar soțul ei spune că mereu îl uluia modul în care reușea să așeze toate lucrurile și să pregătească fiecare bucată.
Paștele alături de Cornelia Catanga era un moment plin de emoție pentru aurel Pădureanu, iar amintirile sărbătorilor împreună vor fi păstrate cu siguranță întotdeauna în inima sa. Artistul ne-a mărturisit că timpul nu va putea vindeca rănile sale, însă își amintește cu drag de toate lucrurile și momentele trăite de cea care i-a foat mereu alături.
Aurel Pădureanu își amintește cu drag de pregătirile pe care le făcea Cornelia Catanga pentru masa de Paște. Artistul ne-a povestit că soția lui era cea care alegea să prepare ciorba de miel și friptura, dar și cozonacii pe care îi puneau mai apoi pe masa de Paște.
"Cornelia se pregătea într-un mod extraordinar pentru masa de Paște. Ea făcea friptura de miel, ciorba de miel și cozonacul", povestește Aurel Pădureanu.
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Soțul Corneliei Catanga nu a părăsit-o nicio clipă, în ciuda zvonurilor apărute de-a lungul timpului în spațiul public, Aurel Pădureanu i-a fost mereu alături. De Sărbători, întotdeauna era uimit de modul în care cântăreața pregătea masa tradițională.
Artista era mereu atentă la fiecare detaliu și întotdeauna reușea să arate și să dea tot ce avea mai bun pentru a-i face pe cei din jur să se simtă excepțional.
Când vine vorba de preparatele tradiționale pe care le gătea Cornelia Catanga, de pe masă nu lipseau nici mămăliga și nici sarmalele.
"Avea un fel de a pregăti masa prin care mă uluia. Noaptea, ne duceam la Înviere, iar apoi pregătea masa și punea pe masă toate bunătățile. Toate pregătirile care se fac de Paște se regăseau și pe masa Corneliei: ouă, ciorbă de miel, friptura.
Citeste si: Selena Gomez și Benny Blanco s-au căsătorit! Primele imagini de la nunta anului 2025- kanald.ro
Citeste si: Femeia care nu a mai zâmbit de 40 de ani! „Am renunțat la râs pentru a rămâne tânără”- radioimpuls.ro
Ei îi plăceau enorm de mult sarmalele cu mămăligă și ciorbele, dar mai ales peștele. Era o gospodină desăvârșită și de o curățenie ireproșabilă", a mai dezvăluit Aurel Pădureanu, pentru WOWbiz.ro.
Ouă pentru Paște
Aurel Pădureau și Cornelia Catanga au trăit o frumoasă poveste de dragoste și s-au iubit până când moartea i-a despărțit, în 2021. Soțul artistei are doar cuvinte de laudă la adresa ei și asta nu doar în ceea ce privește cariera, ci mai ales în viața de familie.
"Cornelia a fost o femeie deosebită în adevăratul sens al cuvântului. A fost o soție desăvârșită și o mamă perfectă", a mai povestit Aurel Pădureanu, pentru WOWbiz.ro.
Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!