Aurel Pădureanu nu-și mai revine după moartea Corneliei Catanga. Lăutarul, strigăt de disperare: ”A murit cu focul ăsta...”

Aurel Pădureanu trece prin momente foarte grele după ce și-a pierdut marea iubire a vieții!

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri cutremurătoare la două săptămâni după ce și-a pierdut iubirea vieții. Lăutarul are parte de clipe grele după moartea Corneliei Catanga, atât spiritual, cât și material.

Mi-a luat Dumnezeu ce am avut mai scump pe lumea asta. Aerul meu, sufletul meu, inima mea.

Noi ne-am iubit enorm de mult și eram singurul cuplu adevărat din muzică. Mi-a plecat jumătatea. Cornelia, cu ani în urmă, când a avut stop cardio respirator și a făcut infarct miocardic și atunci striga pentru că simțea nevoia să aibă undeva să stea pentru copilul ei. Nimeni. Și sunt oameni cu potență. Nu suntem cerșetori, nu suntem nimic”, a povestit el la Antena Stars.

Citeste si: Cel mai intim secret al Corneliei Catanga! Ce operație și-a făcut artista special pentru noaptea nunții cu Aurel Pădureanu? ”Am avut dureri cumplite”

De asemenea, lăutarul susține că nu și-a dorit niciodată să primească ”pomană” de la altcineva, însă atunci când e vorba de moartea cuiva, s-a gândit că oamenii cu resurse financiare mari ar fi putut ajuta pe cei aflați la ananghie.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Nu dorim să ne dea nimeni de pomană, dar în situația când dispare omul și e vorba de boală, e vorba de moarte, chiar nu s-a gândit nimeni în țara cu potență mare financiară, cu milioane de euro, să ajute? Nu se poate. S-a ajuns la moarte, A murit cu focul ăsta Cornelia, că au mințit-o majoritatea, nu au putut să rezolve nimic”, a mai spus Aurel Pădureanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga

Cum își alină Aurel Pădureanu dorul de Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu suferă enorm după pierderea regretatei artiste, Cornelia Catanga. Lăutarul trece prin momente grele și îi simte lipsa soției lui, care s-a stins din viață din cauza coronavirusului, de curând. Pentru a-și alina dorul, Aurel Pădureanu merge în fiecare zi la mormântul Corneliei Catanga, cea care i-a stat toată viața alături.

Citeste si: Ce avere avea Cornelia Catanga. Ce moștenește fiul ei, Alexandru, după moartea artistei

Artistul a dezvăluit pentru jurnaliștii de la Playtech că atât el, cât și Alexandru, sunt distruși sufletește după ce au pierdut-o pe Cornelia Catanga. ” Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei”, a spus Pădureanu, pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu, prieteni buni, au fost răpuși de COVID-19 la doar câteva zile distanță. Ce spunea artista despre lăutar: ”Este fratele nostru”

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii după moartea Corneliei Catanga. De ce nu are lăutarul pensie

Motivul șocant pentru care Saveta Bogdan nu a mers la înmormântarea Corneliei Catanga: "Ne hăituiau gardienii"

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Istoria secretă. Tatăl lui Adrian Năstase a fost decorat de Regele Mihai

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies