Autoritățile sunt în alertă. Nou focar de COVID-19 la spitalul din Sfântul Gheorghe. Zeci de cadre medicale infectate

Nou focar de COVID-19 la Spitalul din Sfântul Gheorghe. 20 de cadre medicale de la secția de Terapie Intensivă sunt infectate cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Autoritățile sunt în alertă. Nou focar de COVID-19 la spitalul din Sfântul Gheorghe. Zeci de cadre medicale infectate
test

Nou focar de coronavirus la spitalul din Sfântul Gheorghe

20 dintre cele 38 de cadre medicale de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Sfântul Gheorghe au fost diagnosticate cu coronavirus. Spitalul Judeţean „Dr. Fogolyán Kristóf Kórház” a devenit în urmă cu patru zile spital suport COVID-19 pentru judeţul Braşov. Se pare că asta a transformat acum unitatea medical într-un nou focar.


In articol:

Citeste si: George Burcea, planuri mari alături de altă femeie. E fiica unui bărbat celebru din România

Citeste si: Adevărata Putere a dragostei! Ce fac doi dintre Faimoșii care se iubesc nebunește! Imagini de senzație cu Mădălina Vlad și Ciprian Mariș în plină acțiune

Citeste si: Singura imagine de la ziua lui Nuțu Cămătaru! Cum a petrecut ”legenda Bucureștiului” în carantină

„Nu ne lămureşte nimeni clar. Azi vedem un ordin militar care spune una, mâine apare altul care cumva contrazice ordinul precedent.

La un moment dat era vorba ca şi cei infectaţi cu simptome uşoare să mergem la muncă, apoi ni s-a spus că nu, dar cine ştie ce va fi la următorul ordin militar”, a declarat un cadru medical din spital, conform Mediafax.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Bilanţul a ajuns la 5.990 în România

Bilanțul total al îmbolnăvirilor cu coronavirus în România a ajuns, sâmbătă, 11 aprilie, la 5.990 de cazuri. Cele mai multe cazuri, 1.614, sunt la Suceava. În Bucureşti sunt 730 de persoane diagnosticate. Judeţele Gorj şi Harghita au cele mai puţine cazuri. Faţă de raportarea precedentă, alte trei judeţe au depăşit pragul de 200 de persoane contaminate, astfel că numărul total al judeţelor din această categorie ajunge la şase.

”Până astăzi, 11 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.990 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 758 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 282 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman  şi Gorj, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 523 de noi cazuri de îmbolnăvire”, au anunţat, sâmbătă, autorităţile.

 

 

 

 

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Cresc sau nu pensiile? Ministrul Muncii tocmai a făcut anunțul

Gest mare al milionarului Victoraș Micula: ”Pun la dispoziția statului hotelul Crișana din Băile Felix!”

Falsul medic Matteo Politi a vorbit cu ”doctori-colegi” și a aflat ”adevărul acuns”! Italianul despre COVID-19: ”Nu sunt dovezi”

Puterea Dragostei 12 aprilie: Daiana aruncă bomba: „Turcu și Cătălin au sentimente pentru Roxana în același timp”

Raed Arafat trage semnalul de alarmă: „Sunt mult mai multe cazuri decât cele confirmate. Încă nu am ajuns la ce e mai greu”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies