Avem cele mai sexy imagini cu Plușica! Cum arată în costum de baie cea mai senzuală concurentă de la Puterea Dragostei!Fotografiile care vor incendia Internetul! Frumoasa a făcut o ședință foto extrem de fierbinte special pentru WOWbiz.ro

Raluca Marina, alias Plușica de la ”Puterea dragostei” a acceptat provocarea WOWbiz.ro și a pozat fără haine.

Distribuie pe:

Autor: D.C., R.C.M.

fara descriere

Plușica de la ”Puterea dragostei” a pozat în costum de baie, la piscină. La 20 de ani, Marina a acceptat fără să ezite provocarea WOWbiz.ro. ”Nu am mai pozat niciodată, dar sper să mă descurc”, ne-a spus Plușica înainte de ședința foto. ”Am mai avut câteva fotografii în costum de baie pe Facebook și Instagram, dar le-am șters înainte să merg la emisiune. Cred că a rămas doar una, nu sunt sigură”, a mai spus tânăra.

 

fara descriere

fara descriere

Citeste si: Daniel și Plușica de la Puterea Dragostei formează, în sfârșit,un cuplu? Fotografia cu ei vorbește de la sine: „Tu ești marele meu premiu”

Citeste si: Daniel de la Puterea Dragostei a pus o poză cu băieţelul şi a strâns mii de like-uri! "Acum ai şi copil"

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV

 

fara descriere

Ședința foto a fost realizată la piscina Daimon Club din București, iar Marina s-a comportat senzațional pe tot parcursul ei. Nu ai fi zis niciodată că e prima oară când e în fața obiectivului. A trecut de la imaginea de ”puștoaică nevinovată” la cea de ”femeie fatală” cu o dezinvoltură pe care o întâlnești doar la fotomodelele profesioniste.

 

fara descriere

Cine e Marina Plușica?

fara descriere

Raluca Marina Gheorghe are 20 de ani și a lucrat ca hairstylist până anul trecut. Emisiunea ”Puterea dragostei” a transformat-o peste noapte într-o mică vedetă. ”Acum mă recunoaște lumea pe stradă. Nu m-am obișnuit cu asta”, spune Plușica. În câteva luni a ajuns de la 1000 de urmăritori pe Instagram la peste 180.000! A rămas însă o tipă modestă, extrem de atașată de mama ei pe care o consideră cea mai bună prietenă. Părinții ei au divorțat pe vremea când ea era doar un copil și are doi frați vitregi după tată. Se descrie ca fiind bună la suflet, urăște minciunea și spune că îi place să spună mereu lucrurilor pe nume.

 

fara descriere

 

fara descriere

Fotografii: Radu C. Munteanu / WOWbiz.ro

Locație: Daimon Club, Calea Piscului, nr 10, București

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate