AVEM imagini cu momentul terifiant în care lui Busu i s-a făcut rău, în timpul spectacolului de aseară: S-a prăbuşit în culise

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, marţi seară, în timpul unui spectacol la Craiova. Momentul în care prezentatorului i s-a făcut rău a fost filmat. 
 
La finalul spectacolului, după ce toţi actorii au mulţumit spectatorilor, Florin Busuioc acuza deja o stare de rău şi a fugit în culise. Acolo s-a prăbuşit şi a fost cerut ajutorul medicilor. După minute bune de resuscitare, Busu a fost stabilizat, dus la spital şi operat de urgenţă, iar acum se afla în afara oricărui pericol. 
 
 

 

 
„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtătorul de cuvânt.
 
 

Nu rata, în această seară, la Stirile Kanal D, un reportaj cutremurător de la Spitalul din Craiova unde este internat Florin Busuioc, începând cu ora 18:45, la Kanal D.

 
Teodora Argint - corespondent Stirile Kanal D
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate