Averea Stelei Popescu a fost scoasă la licitaţie! Vezi ce preţ de pornire au tablourile, hainele şi biroul celebrei actriţe! FOTO

Nu mai e un secret că averea Stelei Popescu a fost scoasă la licitaţie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Averea Stelei Popescu a fost scoasă la licitaţie. "Ultimul spectacol", licitația colecției de artist Stela Popescu, va fi organizată la 6 iunie, de la ora 19.00, la Palatul Cesianu-Racoviță. Licitația dedicată actriței Stela Popescu este o incursiune în viața acesteia dincolo de cortina de catifea”, a scris profit.ro. (vezi pe câţi bani se vinde vila Stelei Popescu)

Citeste si: Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar pentru că are grijă de soţia paralizată! Actorul a câştigat aproape 5.000 de euro pe lună!

Citeste si: Imagini de senzație cu Stela Popescu arbitrând un meci de fotbal! Regretata actriță a inaugurat stadionul din Petroșani în 1982

Citeste si: Primul soț al Stelei Popescu, declarații emoționante! Îi e dor de actriță: ”“O visez foarte des pe Stela”

Averea Stelei Popescu a fost scoasă la licitaţie. Un tablou e estimat la 15.000 de euro

„Opere de artă semnate de Samuel Mützner ("Țărăncuțe în vie", estimare 8.000 - 15.000 de euro), Rudolf Schweitzer-Cumpăna ("Iarnă la Târgoviște", estimare 1.800 - 2.500 de euro), Dumitru Ghiață ("Țărăncuță cu cobiliță", 3.000 - 5.000 de euro), Aurel Jiquidi ("Audiențe", 300 - 500 de euro), Ion Valentin Anestin ("Stela Popescu", 200 - 300 de euro)”, s-a dezvăluit despre licitaţie.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate