Avertizare meteo: Zilele următoare se instalează iarna în România

Meteorologii vin cu vești cumplite pentru perioada următoare și spun că iarna își va intra în drepturi zilele următoare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Avertizare meteo din partea ANM! Metorologii spun că în România se vor înregistra fenomene meteo periculoase și ne așteaptă ger, viscol, ninsori abundente, dar și vânt puternic.

Citeste si: Crina, tânăra care a murit la Timișoara are o poveste de viață incredibilă. A supraviețuit ca om al străzii, dar sfârșit când credea că și-a găsit fericirea

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, dată în judecată pentru 50.000 de Euro. Care este motivul

Citeste si: Mare sărbătoare în familia lui Liviu Dragnea! ”Soacra” politicianului încarcerat și-a aniversat ziua de naștere

Avertizare meteo: Zilele următoare se instalează iarna în România

Iarna își va face simțită prezența și temperaturile vor scădea în zilele următoare.

„Serviciile meteorologice care furnizează estimări pe durată lungă arată posibilitatea ca pentru cele trei luni de iarnă – decembrie, ianuarie, februarie – regimul mediu al temperaturilor în zona noastră a Europei să fie mai ridicat decât media, iar regimul precipitaţiilor să fie apropiat de norme sau uşor deficitar. Altfel spus, să avem o vreme, în media a trei luni, mai caldă decât normal şi cu precipitaţii în limitele normale sau uşor deficitare”, informează ANM.

Mai mult, specialiștii spun că în prima parte a iernii vom avea temperaturi mai ridicate decât trebuie, urmând ca în a doua jumătate a lunii, până la sfârșitul iernii să avem parte de fenomene meteo periculoase, ninsori, ger, viscol și brumă.
Meteorologii au precizat că iarna 2019-2020 va fi una dintre cele mai geroase și mai grele din ultimii ani, însă temperaturile vor oscila. Din cauza încălzirii globale, anotimpurile se modifică și vor suferi anumite schimbări, mai anunță ANM.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate