Axinte a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj. Ce declarații a făcut cunoscutul actor: "Se fac cercetări..."

Actorul Florin Petrescu trece prin momente dificile în această perioadă.

Actorul Florin Petrescu, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare
Florin Petrescu
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Cunoscutul actor Florin Petrescu trece prin momente grele în această perioadă. Axinte, așa cum era cunoscut de la "Vacanța Mare", a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, sub acuzaţiile de şantaj, recunoscute chiar de către acesta.

Actorul Florin Petrescu, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Florin Petrescu, actorul cunoscut de la "Vacanța Mare", are probleme cu legea în ultima perioadă. El a fost condamnat la doi de ani închisoare cu suspendare. În luna februarie a anului 2020, Axinte a mers la DNA, acolo unde s-au reluat investigațiile într-un dosar mai vechi, în care actorul a fost și el implicat, în calitate de suspect. Cu toate acestea, se pare că abia acum lucrurile s-au concluzionat.

Citeste si: Scandal uriaș în muzică! Liviu Guță în face praf pe Axinte! Ce spune manelistul despre banii pe care impresarul îi datorează este halucinant

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Astfel, în următoarea perioadă, Florin Petrescu este nevoie să respecte mai multe reguli printre care:

  • să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti la datele fixate de acesta;
  • să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
  • să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;
  • să comunice schimbarea locului de muncă;
  • să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mjloacelor sale de existenţă.
    Actorul Florin Petrescu, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare
    Axinte de la Vacanța Mare

În cazul în care bărbatul nu respectă aceste reguli stricte, va trebui să își execute pedeapsa cu închisoarea. Totuși, cum a ajuns să fie suspect într-un dosar?!

În anul 2012, ar fi fost pus de Dan Diaconescu să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, despre bani și despre o sponsorizare pentru emisiunea politicianului, pentru a nu a spune mai multe declarații compromițătoare. 

„Se fac cercetări că am vrut să ajut pe cineva. A zis: «Eşti prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai spună de spitalul nostru.» Şi m-am dus la Dan şi i-am zis să nu mai facă şi el atâtea probleme. Diaconescu mi-a zis aşa: «Domne, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul.» Şi eu i-am pus în legătură”, declara actorul la sediul DNA, în urmă cu două luni.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mugur Mihăescu își face cartel anti-COVID! Actorul vrea să strângă liderii de opinie care nu sunt de acord cu măsurile autorităților

Scandal uriaș în muzică! Liviu Guță în face praf pe Axinte! Ce spune manelistul despre banii pe care impresarul îi datorează este halucinant

Florin Petrescu şi Roxana Vancea, puşi pe şotii! Ce şi-au zis în culisele ”Vulturii de Noapte”: ”Vai, Axinte, ce mare o ai!”

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Bombă despre vaccinul Pfizer! S-a aflat adevărul. E vorba de cel mai periculos efect

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Alertă! Liviu Dragnea anulează căsătoria cu Irina Tănase. Ea a vorbit prima: E urât

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies