Bătaie cruntă între două eleve din Maramureș, sub ochii profesoarei. Colegii priveau și aplaudau

Un alt caz de violență a avut oc într-un liceu din România, iar protagonistele au fost două fete.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Bătaie cruntă între două eleve din Maramureș, sub ochii profesoarei


In articol:

Două fete s-au luat la bătaie într-un liceu din Maramureș, la sfârșitul săptămânii trecute. În sală se afla și profesoara, dar asta nu le-a oprit pe fete să și dea pumni și picioare, potrivit Observator.tv.

Fetele sunt în vârstă de 15 ani și sunt clasa a IX-a în liceul Borșa din județul Maramureș. Cele două au început să-și adreseze cuvinte urâte, fără să âină cont că în sală se afla și profesoara lor. La un moment dat, cuvintele dure s-au transpus în pumni și cele două au început să se bată în fața tuturor.

Citeste si: Drama prin care trece Andrei de la Survivor România! ”Mama lui a murit de câțiva ani, a fost o mare durere, nici acum, nu a trecut peste ce s-a întâmplat”!

Citeste si: Puterea Dragostei 25 februarie. Bianca se întoarce în emisiune și e făcută praf de concurenți: „A vrut să pară călugăriță”

Citeste si: Adelina Pestrițu a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano! Cizmele pe care le-a purtat costă cât o mașină de lux

Colegii fetelor au început să aplaude

Profesoara a fost de față la întreaga scenă, dar sigurul moment în care a intervenit a fost când fetele au început să s elovească din ce în ce mai tare.

Majoritatea colegilor n-au intervenit deloc, ba chiar au stat pe margine și au fost atenți la întreaga scenă. Pentru ei a fost mai mult distractivă, în condițile în care au început să aplaude.

Un băiat din Târgoviște, bătut și batjocorit de colegi. Ce l-au pus să facă în fața clasei

Au apărut imagini revoltătoare cu un elev din orașul Târgoviște, care este batjocorit și bătut de colegii lui, chiar în clasa în care învață.

În imagini se poate observa cum băiatul a fost pus de mai mulți colegi să facă floteri în mijlocul clasei, iar apoi să facă genuflexiuni. Cel care filma râdea copios, iar la un moment a spus: "Dacă greşeşte, câte o palmă!".

Bătaie cruntă între două eleve din Maramureș, sub ochii profesoarei

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate