Video. Cum să îți faci mască de protecție împotriva coronavirusului acasă

Coronavirusul continuă să facă ravagii în toată lumea. A pornit din China, iar acum se extinde pe zi ce trece și în Europa.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cum să îți faci mască de protecție împotriva coronavirusului acasă


In articol:

Oamenii încearcă cu disperare să-și ia măsuri de precauție cu privire la virusul care a ucis peste 2.000 de oameni. În această perioadă, cele mai căutate sunt măștile de protecție. Deși nevoia lor este mare, multe persoane acuză faptul că se găsesc foarte greu sau sunt foarte scumpe. Prețul mare nu este justificat în conextul în care aceste măști sunt de unică folosință.

Unii oameni au început să vină cu soluții, una dintre ele fiind confecționarea măștilor de protecție acasă. Este mai ușor decât pare! O mască de unică folosință împotriva coronavirusului poate fi făcută cu doar câteva obiecte pe care le găsești acasă.

 

Italia a devenit „China” Europei

Coronavirusul s-a răspândit în Italia peste noapte. Epicentrul acestui virus este orașul Wuhan, din China.

În doar două zile, s-a ajuns la un număr de șapte morți și peste 150 de infectați în Italia.

Citeste si: Puterea Dragostei 25 februarie. Bianca se întoarce în emisiune și e făcută praf de concurenți: „A vrut să pară călugăriță”

Citeste si: Claudia de la Survivor s-a întors în România! Primele imagini de la aeroport

Citeste si: Klaus Iohannis ia măsuri împotriva coronavirus: „Convoc CSAT miercuri pentru coronavirus”

Toate persoanele care sosesc în România din localitățile afectate din regiunea Veneto și din provincia Lodi/Lombardia sau care au calatorit în aceste localități în ultimele 14 zile, vor trebui să stea în carantină timp de 14 zile, informează autorităţile române.

Vor fi suplimentate măsurile de control și prevenire a infecției cu noul coronavirus la punctele de frontiera terestre, maritime/ fluviale și aeriene, iar ministerul Sănătății va asigura personalul medical necesar în punctele de trecere a frontierei, cu specialisti din cadrul direcțiilor de sănătate publică, inclusiv prin detașare din alte județe si unități sanitare.

 Cum să îți faci mască de protecție împotriva coronavirusului acasă

Autorităţile informează că toate persoanele, care se încadrează în definiția de caz suspect, vor fi raportate imediat de către toate unitățile sanitare unde acestea se prezintă (unitățile primiri urgențe, spitale, medici de familie) la direcțiile de sănătate publică și la Serviciul de monitorizare din cadrul DSU, potrivit Observator.tv. (Citeste si: Coronavirus România. Președintele Klaus Iohannis a convocat CSAT)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate