Beatrice ”defilează” cu trofeul EXATLON la Santo Domingo! Trofeul are 23 kilograme şi e realizat din marmură şi argint! EXCLUSIV

WOWbiz.ro vă prezintă în exclusivitate primele imagini cu Betty cu trofeul Exatlon, de la aeroportul din Santo Domingo.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Beatrice Olaru a îmbrăţişat trofeul Exatlon la aeroportul din Santo Domngo, înainte de a pleca în România. WOWbiz.ro a fost acolo şi vă prezintă primele imagini în care marea câştigătoare prezintă trofeul pentru care a luptat aproape 4 luni.

Trofeul Exatlon este realizat din marmură, cu inserţii metalice şi de argint, cu o greutate totală de aproximativ 23 de kilograme. Acelaşi trofeu l-a primit şi Vladimir Drăghia, în luna mai a acestui an, la finala Exatlon 1.

Beatrice Olaru a declarat pentru WOWbiz.ro că va păstra trofeul la loc de cinste, în livingul casei în care stă pentru a-l vedea de fiecare dată când intră în cameră. În acelaşi timp, Betty spune că nu s-a gândit ce va face cu cei 100.000 euro, însă spune că are mai multe proiecte în plan, toate legate de sport.

Reporter: Metin Molagean

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristi Pulhac de la Exatlon a ajuns în România! Primul interviu cu faimosul, din aeroport

Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Ei sunt concurenţii norocoşi care vor lupta în Marea Finală Exatlon Sezon 2! Semifinala s-a lăsat cu lacrimi şi declaraţii emoţionante

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

30 iunie e ultima zi! Toți românii trebuie să decidă imediat. Ce riscă

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Scandal în direct, între Ciutacu și Cumpănașu „Scoateți-l, mă, pe ăsta afară”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies