Beatrice Olaru se mărită azi! Ce rochie va purta câștigătoarea Exatlon în cea mai importantă zi din viața ei! ”Cinci croitorese au lucrat la ea manual, timp o lună”! Avem toate detaliile

Beatrice Olaru se căsătorește cu Alexandru, pe malul lacului, într-un decor de poveste și ținute de vis

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Eveniment important azi în familia Exatlon! Beatrice Olaru se mărită cu alesul inimii ei, Alexandru, ”Taticiosu”, cum îl alintă ea ! Câștigătoarea Exatlon România sezonul 2 va deveni doamna Stănescu, având alături de familia, prietenii, dar și colegii cu care a împărțit totul în Republica Dominicană.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că petrecerea va avea loc la Cernica și atât cununia civilă, cât și cea religioasă se va ține într-un cadru superb, pe ponton, în aer liber!

”Am atâtea emoții! Niciodată nu am mai simțit așa ceva! Abia aștept să trăiesc aceste clipe unice în viața unui om. Poate tocmai de aceea, am încercat să fac totul ca la carte. Nunta va avea o poveste a ei, în alb și verde, culorile pe care le-am ales intenționat. Este primăvară și verdele simbolizează, în opinia mea, tot ce este înmugurit. Buchetul meu de mireasă va conține bujori boboci, deci va fi verde, tortul, care va avea cinci etaje, este tot în aceleași nuanțe, la fel și aranjamentele florale și de interior”, a declarat Bety, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Cutremurător! Bebelușul din Sebeș care s-a născut cu o malformație gravă a murit

Citeste si: Apel disperat făcut de fosta soție a lui Mihai Constantinescu! "Vă rog mult..."

Citeste si: Vine urgia! Avertizare imediată pentru București! Se anunță ploi torențiale și grindină

fara descriere

Beatrice Olaru se căsătorește pe malul lacului! Cine vor fi domnișoarele de onoare

Dacă Beatrice Olaru se căsătorește pe malul lacului, ei bine, și ținuta sa de azi va fi una de vis! ”Rochia mea a fost făcută special de ”Ersa Atelier”, este un model 2 în 1, stil sirenă, cu o trenă lungă, foarte lungă, detașabilă, fiindcă vreau să dansez mult în seara evenimentului. Ar mai fi de spus că, nu mai puțin de cinci croitorese au lucrat manual la ea timp de o lună, întrucât materialele alese au fost dantela și voalul, pe care s-au aplicat strasuri superbe, dar greu de brodat. Va fi ceva deosebit și se va potrivi cu smoking-ul lui Alex, dar și cu ținutele celor 11 domnișoare de onoare, printre care se vor număra ”războinicele” Ana Otvoș, Corina Petruț sau Mădălina Lingurar”, a conchis câștigătoarea Exatlon pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate