Bernadette de la Puterea dragostei are un frate secret! Norbert este fotbalist la o echipă de liga a IV-a!

Fanii trebuie să afle că Bernadette de la Puterea dragostei are un frate secret.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Bernadette de la Puterea dragostei are un frate secret. Frumoasa din Târgu-Mureş are o relaţie excelentă cu fratele ei mai mare, Norbert, care o susţine necondiţionat în această perioadă în care ea se află în casa de la Puterea dragostei. (vezi dacă None se întoarce la Puterea dragostei)

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubit! Ce răspuns a dat când a fost întrebată dacă e cu altcineva acum

Citeste si: Costin Gheorghe de la Exatlon intră în casa Puterea Dragostei? "E adevărat" Vezi ce spune sportivul despre Jador! EXCLUSIV!

Citeste si: Bernadette o să ia foc! Uite ce-a putut să zică Jador despre Simina! "Singura" Asta schimbă total situaţia în casă! EXCLUSIV!

Bernadette de la Puterea dragostei are un frate secret: "Trup şi suflet pentru echipă"

Şi Bernedette îl susţine pe Norbert, la meciurile pe care acesta le susţine în calitate de fotbalist al echipei CS Viitorul Ungheni, club care evoluează în liga a IV-a. “Trup şi suflet pentru echipă”, a postat Norbert la o poză cu colegii săi, la care a dat like şi Bernadette.

fara descriere

Bernadette de la Puterea dragostei are un frate secret: “Mă distrez alături de sora mea” 

Admiratorii au aflat că Bernadette de la Puterea dragostei are un frate secret. Norbert şi Bernadette au petrecut vacanţa împreună vara trecută, când au fost la Costineşti şi s-au fotografiat pe plajă. “Mă distrez alături de sora mea”, a postat Norbert.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate